Κοινωνία
Ενημερώθηκε στις:

Κινητοποιήσεις αγροτών: Ένταση προκλήθηκε στη γέφυρα Ρίου-Αντιρρίου καθώς άνοιξαν τα διόδια (Βίντεο)

Συνεχίζονται οι κινητοποιήσεις των αγροτών καθώς εκατοντάδες παραμένουν στους δρόμους όπως έγινε κι στη γέφυρα Ρίου – Αντιρρίου όπου σήκωσαν τις μπάρες των διοδίων.

Στη γέφυρα Ρίου – Αντιρρίου συγκεντρώθηκαν το μεσημέρι αγρότες από την Αχαΐα και την Αιτωλοακαρνανία στο πλαίσιο των κινητοποιήσεών τους. Οι διαμαρτυρόμενοι σήκωσαν τις μπάρες των διοδίων και η διέλευση των οχημάτων γινόταν ελεύθερα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Σύμφωνα με το newsit.gr, από την κινητοποίηση δεν έλειψαν οι στιγμές έντασης, αφού η γέφυρα έκλεισε από την πλευρά της Αιτωλοακαρνανίας, με αποτέλεσμα να μην υπάρχει η δυνατότητα εισόδου των τρακτέρ της περιοχής και να μπλοκάρει ο δρόμος.

Οι αγρότες κατήγγειλαν τη στάση των αστυνομικών που δεν επέτρεπαν να φτάσουν στο σημείο, συμβολικά, τρακτέρ από την Αιτωλοακαρνανία. Ακολούθησε συγκέντρωση και στην πλευρά του Αντιρρίου για να επιτραπεί η διέλευση τους. Λίγη ώρα αργότερα ο δρόμος άνοιξε, τα τρακτέρ πέρασαν και η διαμαρτυρία συνεχίστηκε στη Γέφυρα. Δείτε τις εικόνες του tempo24.

Στο πλευρό των αγροτών βρίσκεται αντιπροσωπεία του ΚΚΕ με επικεφαλής τον Νίκο Καραθανασόπουλο, μέλος της ΚΕ και βουλευτή Αχαΐας. Επίσης, ο Δήμαρχος Πάτρας, Κώστας Πελετίδης και ο  επικεφαλής του περιφερειακού συνδυασμού «Μαζί Αλλάζουμε – Δυτική Ελλάδα» Κώστας Καρπέτας  

Μαζί με τους αγρότες και κτηνοτρόφους βρίσκονται μελισσοκόμοι, αλλά και σύλλογοι παραγωγών και εμπόρων των Λαϊκών Αγορών

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ