Κοινωνία

Φρίκη! Οικογένεια εξέδιδε 46χρονη αλλοδαπή σε Θεσσαλία και Αθήνα

Θύμα σπείρας που την εξέδιδε σε ερωτικά ραντεβού στην περιοχή της Θεσσαλίας αλλά και στην Αθήνα έπεσε μια 46χρονη αλλοδαπή, ο εφιάλτης της οποίας ξεκίνησε από τον Απρίλιο του 2020.

Τότε ήταν που σύμφωνα με την ανακοίνωση της ΕΛΑΣ για τον σχηματισμό δικογραφίας σε βάρος οχτώ ατόμων για εμπορία ανθρώπων, ένας 41χρονος της τηλεφώνησε και την απείλησε αναγκάζοντάς την να πάει σε σπίτι συγγενών του. Σημειώνεται ότι ο 41χρονος ήταν ηδη προφυλακισμένος για πράξεις εμπορίας ανθρώπων σε βάρος της 46χρονης

Για τον επόμενο μήνα την 46χρονη συνεχώς φρουροούσαν τέσσερις συγγενείς του 41χρονου με έναν εξ αυτών, μια 37χρονη να στέλνει μηνύματα σε φίλους της γυναίκας στα οποία δήθεν τους έλεγε ότι είχε ανάγκη για να της στέλνουν χρήματα.

Ο εφιάλτης της 46χρονης συνεχίστηκε στην Αθήνα όπου την παρέλαβε ένας 52χρονος ο οποίος αφενός καθημερινά την βίαζα και αφετέρου την πήγαινε σε οίκους ανοχής για ερωτικά ραντεβού.

Στις αρχές του 2021, δε, ο 52χρονος επέστρεψε στη Θεσσαλία την 46χρονη, η οποία συνέχισε και εκεί να βιώνει δραματικές στιγμές με ερωτικά ραντεβού που της έκλειναν μέσω ροζ ιστοσελίδων.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ


Η ανακοίνωση της ΕΛΑΣ

Η κατάλληλη αξιοποίηση πληροφοριών και η επιστάμενη έρευνα αστυνομικών του Τμήματος Καταπολέμησης Εμπορίας Ανθρώπων της Διεύθυνσης Ασφαλείας Θεσσαλονίκης οδήγησε στον εντοπισμό 46χρονης αλλοδαπής, θύμα εμπορίας ανθρώπων, σε περιοχή της Θεσσαλίας, η οποία εκδιδόταν παρά τη θέλησή της και στον σχηματισμό δικογραφίας σε βάρος οκτώ (8) ατόμων που εμπλέκονται στην υπόθεση.

Πρόκειται για ημεδαπούς ηλικίας 41 (άντρας), 37 (γυναίκα), 46 (άντρας), 61 (άντρας), 55 (γυναίκα), 52 (άντρας), 65 (γυναίκα) και 40 (γυναίκα) ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία, κατά περίπτωση, για εμπορία ανθρώπων, βιασμό και απάτη.

Ειδικότερα, όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, τον Απρίλιο του 2020 ο 41χρονος, ήδη κρατούμενος για πράξεις εμπορίας ανθρώπων σε βάρος της 46χρονης, η οποία είχε επαναπατριστεί, κατάφερε να έρθει σε τηλεφωνική επικοινωνία μαζί της και μετερχόμενος απειλές κατά της ζωής της την εξανάγκασε να μεταβεί σε οικία συγγενικών του προσώπων.

Στην ανωτέρω οικία η 46χρονη παρέμεινε για χρονικό διάστημα ενός μηνός, χωρίς να μπορεί να εξέλθει από αυτήν, διαρκώς φρουρούμενη από τα συγγενικά του πρόσωπα (37χρονη, 46χρονο, 61χρονο και 55χρονη), δεχόμενη παράλληλα απειλές χρήσης βίας και απειλές κατά της ζωής της.


Επιπλέον, καθ’ όλο το επίμαχο χρονικό διάστημα η 37χρονη έχοντας στην κατοχή της το κινητό της παθούσας προσποιούμενη την 46χρονη, έστελνε μηνύματα σε φιλικά της πρόσωπα και δήλωνε ψευδώς ότι έχει ανάγκη διάφορα χρηματικά ποσά, τα οποία και ελάμβανε η ίδια.

Στη συνέχεια ο 61χρονος, κατόπιν συνεννόησης με τον 41χρονο, μετέφερε αεροπορικώς την παθούσα στην Αθήνα, όπου την παρέδωσε στον 52χρονο συνεργό τους, ο οποίος αρχικά την εξανάγκαζε καθημερινά σε ερωτική συνεύρεση μαζί του, ενώ στη συνέχεια την μετέφερε σε οίκους ανοχής, όπου η 46χρονη αναγκαζόταν να εκδίδεται και το σύνολο των εσόδων από τις ερωτικές συνευρέσεις της διαχειριζόταν ο 52χρονος με την 65χρονη.

Αρχές του 2021, ο 52χρονος μετέφερε την 46χρονη σε περιοχή της Θεσσαλίας, όπου από κοινού με την 40χρονη την εξανάγκαζαν με την απειλή, αλλά και με τη χρήση βίας να πραγματοποιεί ερωτικά ραντεβού με πελάτες σε διάφορα διαμερίσματα στην ευρύτερη περιοχή, τα οποία κανόνιζε ο ίδιος μέσω αγγελιών που είχε αναρτήσει σε πλήθος ιστοσελίδων του διαδικτύου, ενώ διαχειριζόταν και το σύνολο των εσόδων από τα ερωτικά ραντεβού, χωρίς να λαμβάνει η 46χρονη κάποιο μέρος εξ’ αυτών.

Επιπλέον, κατά το ως άνω χρονικό διάστημα ο 52χρονος, έχοντας στη κατοχή του το κινητό τηλέφωνο της παθούσας, έστελνε μηνύματα σε φιλικό της πρόσωπο, όπου προσποιούμενος την παθούσα δήλωνε ψευδώς ότι έχει ανάγκη διάφορα χρηματικά ποσά, τα οποία παραλάμβανε ο ίδιος.

Η σχετική δικογραφία θα υποβληθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα, ενώ η 46χρονη, αφού εξετάστηκε από Ιατροδικαστή, της παρασχέθηκε η απαιτούμενη αρωγή και προστασία.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Τρόμος-Έτσι ξαφνικά εμφανίστηκαν χιλιάδες Ρώσοι των δυνάμεων “Βορράς” στο μέτωπο-Ενισχύουν με στρατό την Μολδαβία Ρουμανία και ΗΠΑ

Οι Αμερικανοί τρέχουν στην Μολδαβία για να σώσουν την Οδησσό;-Η Μόσχα είναι έτοιμη για μια μεγάλων διαστάσεων χερσαία...