Κοινωνία

Δολοφονία Μπάμπη-Μεσολόγγι: Η αστυνομία αναζητά στο νερό το όπλο του 31χρονου (Βίντεο)

Συνεχίζονται οι έρευνες της αστυνομίας για τον εντοπισμό του όπλου του Μπάμπη Κούτσικου, που δολοφονήθηκε στο Μεσολόγγι πριν από ένα μήνα.

Από το πρωί της Δευτέρας, όπως αναφέρει και το aixmi-news.gr, οι αστυνομικοί έχουν εστιάσει τις έρευνες σε συγκεκριμένα σημεία, στον χείμαρρο της Αγριλιάς, στην περιοχή των λυομένων.

Ο εντοπισμός του όπλου θεωρείται σημαντικός για τις αρχές, καθώς θα δείξει αν ήταν αυτό που χρησιμοποιήθηκε για τη δολοφονία του 31χρονου, κάτι ιδιαίτερα σημαντικό, αφού ο κρεοπώλης επιμένει να δηλώνει αθώος.

Οι αστυνομικοί, επιβαίνοντας σε σκάφος με ειδικά όργανα, κάνουν αναζητήσεις στα νερά του χειμάρρου, που σε πολλά σημεία έχει και αρκετό βάθος.


Το κενό ενός δεκαλέπτου

Οι αστυνομικοί αναζητούν σε εκείνο το σημείο το όπλο, καθώς με βάση το υλικό που έχουν συγκεντρώσει από τις κάμερες, υπάρχει ένα κενό δεκάλεπτο, κατά τη διάρκεια του οποίου άγνωστο παραμένει τι έκανε ο κρεοπώλης.

Σύμφωνα με τις κινήσεις του που έχουν καταγραφεί από κάμερες της περιοχής, ο κατηγορούμενος κινήθηκε μετά τη δολοφονία προς την περιοχή στην «Λυόμενα». Το χρονικό διάστημα που απαιτείται για να διασχίσει την απόσταση από τη μία κάμερα στην οποία καταγράφηκε μέχρι την επόμενη είναι περίπου δύο λεπτά, ωστόσο ο κρεοπώλης την έκανε σε 12 λεπτά,όπως αναφέρει το protothema.gr.

Οι αστυνομικοί ψάχνουν να βρουν τι έκανε ο κατηγορούμενος αυτά τα δέκα λεπτά. Ωστόσο η περιοχή έχει αρκετά σημεία τα οποία θα μπορούσε να πετάξει ή να κρύψει κάτι.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ