Κοινωνία

"Ντου" της Δίωξης Ναρκωτικών στις φυλακές Κορυδαλλού: Βρέθηκαν ναρκωτικά,κινητά,ρούτερ και smartwatch

Έφοδος στις φυλακές Κορυδαλλού πραγματοποίησαν το πρωί της Τετάρτης (31/1) αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών πραγματοποιώντας έλεγχο σε συνολικά 45 κελιά.

Η έφοδος έγινε έπειτα από πληροφορίες για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών ουσιών και πραγματοποιήθηκε από κλιμάκιο της Δίωξης Ναρκωτικών με τη συνδρομή αστυνομικών της ΕΚΑΜ, ομάδων της ΟΠΚΕ, αστυνομικών της ΔΙΑΤ καθώς και αστυνομικού σκύλου.

Κατά τη διάρκεια του ελέγχου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν συνολικά ακατέργαστη κάνναβη βάρους 10,75 γραμ., ηρωίνη βάρους 0,08 γραμ., μία ζυγαριά ακριβείας, ένα μαχαίρι, 24 συσκευές κινητής τηλεφωνίας, ένα ασύρματο ρούτερ καθώς και ένα smart watch.

Να σημειωθεί,όπως αναφέρει το protothema.gr, ότι το θέμα των φυλακών αλλά και οι συνθήκες που επικρατούν σε αυτές βρίσκονται ψηλά στην ατζέντα του υπουργού Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλη Χρυσοχοΐδη.

Σε πρόσφατη συνέντευξή του στην ΕΡΤ, ο υπουργός είχε αναφερθεί στην κατάσταση των φυλακών, σημειώνοντας χαρακτηριστικά πως «πολλές φορές παράγουν εγκληματίες οι οποίοι καθοδηγούν από μέσα, πράξεις προς τα έξω. Γι’ αυτό χρειάζεται σωστός έλεγχος, αυστηρός έλεγχος και σωστές πληροφορίες από τις υπηρεσίες. Και ταυτόχρονα, χρειάζεται πάντα η βελτίωση των συνθηκών μέσα στις φυλακές, ώστε και αυτοί οι άνθρωποι, να ζουν κάτω από συνθήκες ανθρώπινες, στο πλαίσιο μιας δημοκρατικής πολιτείας».

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ