Κοινωνία

Ελίζαμπεθ Ελέτσι στη γυναίκα που θεωρεί ότι την «κάρφωσε» στην ΑΑΔΕ: Θα σε βρω δεν θα σε αφήσω

Η πρώην παίκτρια του Survivor μίλησε στο «Super Κατερίνα» και εξέφρασε το παράπονό της απέναντι στη γυναίκα, που κατά την ίδια, την «κάρφωσε» για φοροδιαφυγή, στην οποία και απευθύνθηκε, λέγοντάς της: «Δεν θα σε αφήσω, θα σε βρω».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

 

Δείτε το βίντεο
 

Στην αρχή, η Ελίζαμπεθ Ελέτσι είπε: «Πραγματικά, παιδιά, αυτό που έχω καταλάβει εγώ είναι ότι δεν μπορεί να παντρευτεί κανείς σε αυτή τη ζωή, σε αυτή γη. Εγώ δεν είπα ότι όλος ο γάμος μου ήταν ανταποδοτικός. Ο δικηγόρος μου έχει πει να μην χρησιμοποιώ αυτή τη λέξη. Δεν ήταν ανταπόδοση, ήταν σαν διαφήμιση. Όταν είσαι αναγνωρίσιμο πρόσωπο, είναι λογικό και επόμενο κάποιες εταιρείες να θέλουν να διαφημιστούν μέσα από εσένα. Φυσικά και υπήρχαν και κάποιες άλλες υπηρεσίες που πλήρωσα με έκπτωση, όπως τον στολισμό και το νυφικό. Δεν είναι κακό» και πρόσθεσε:

«Δεν έχω καταλάβει γιατί δίπλα στο όνομά μου υπάρχει η λέξη φοροδιαφυγή. Δεν διέπραξα κανένα έγκλημα, έναν γάμο έκανα. Ειλικρινά. Δεν ήταν όλα τσάμπα, υπάρχουν παραστατικά και τιμολόγια. Έχουν φοβηθεί όλες οι συνεργασίες μου, έχουν χάσει τον ύπνο τους».

Για το ποιος ξεκίνησε όλο αυτό, η Ελίζαμπεθ Ελέτσι είπε: «Για να είμαι ειλικρινής, είμαστε ανάμεσα σε 3-4 κοπέλες, είναι γυναίκα. Πρέπει να το ψάξουμε με τον δικηγόρο μου. Τώρα, εμπλέκεται και το όνομα μιας γνωστής influencer. Δεν είναι αστείο, δεν μπορείς να αμαυρώνεις το όνομα μίας κοπέλας που πραγματικά εγώ βιοπορίζομαι, δουλεύω. Δεν το έπαιξα ποτέ ζάμπλουτη, είπα ότι ο γάμος κόστισε 50.000 ευρώ, δεν είπα ότι τα πλήρωσα όλα. Ποιος celebrity πληρώνει ακριβώς το ποσό που κοστίζει κάτι;».

Τέλος, η Ελίζαμπεθ Ελέτσι κοίταξε ευθεία στην κάμερα και είπε: «Ήταν η πιο ευτυχισμένη στιγμή της ζωής μου και δεν θα την αφήσω εκείνη την κοπέλα που το έκανε… και να με κοιτάξει στα μάτια: δεν θα σε αφήσω, ειλικρινά, θα τη βρω».

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ιρανική επίθεση στο Ισραήλ στις 14 Απριλίου 2024
Ένοπλες Συρράξεις 0

Οι Ιρανοί «τρύπησαν» το ισραηλινό σύστημα αεράμυνας Iron Dome σοκάροντας τον κόσμο (Βίντεο)-Γκουτέρες: «Ο πλανήτης δεν αντέχει άλλο πόλεμο»

Πώς κατάφεραν οι ιρανικοί πύραυλοι να διαπεράσουν το υπερσύγχρονο αντιαεροπορικό σύστημα Iron Dome που προστατεύει την...