Κοινωνία

Κτηνωδία στα Μέγαρα: Παρέμβαση της εισαγγελέως του Αρείου Πάγου για τη θανάτωση σκύλου

Η αντεισαγγελέας του Αρείου Πάγου Αναστασία Μασούρα απέστειλε σήμερα στον διευθύνοντα την Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών παραγγελία σχετική με την θανάτωση στις 24-1-2024 σκύλου στα Μέγαρα, η οποία συνοδεύτηκε με φρικτή κακοποίηση του ζώου.

Σημειώνεται ότι το νεκρό και άγρια κακοποιημένο αδέσποτο σκυλί έφερε μια τρύπα δίπλα στα γεννητικά του όργανα. Η γυναίκα που βρήκε νεκρό το σκυλί, διαπίστωσε ότι υπάρχει δίπλα στη σορό του μια μεταλλική ράβδος με την οποία, όπως κατήγγειλε, είχαν κακοποιήσει το τετράποδο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κτηνίατρος στον οποίο μεταφέρθηκε το νεκρό σκυλί, διαπίστωσε ότι η οπή ήταν διαμέτρου δύο εκατοστών περίπου στην δεξιά περινεϊκή χώρα,όπως αναφέρει το protothema.gr. Παράλληλα από ακτινογραφία που έγινε διαπιστώθηκε κάταγμα πυέλου, αλλά και ένα βλήμα από αεροβόλο όπλο χωρίς, όμως, να υπάρχει τραύμα εισόδου.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ιρανική επίθεση στο Ισραήλ στις 14 Απριλίου 2024
Ένοπλες Συρράξεις 0

Οι Ιρανοί «τρύπησαν» το ισραηλινό σύστημα αεράμυνας Iron Dome σοκάροντας τον κόσμο (Βίντεο)-Γκουτέρες: «Ο πλανήτης δεν αντέχει άλλο πόλεμο»

Πώς κατάφεραν οι ιρανικοί πύραυλοι να διαπεράσουν το υπερσύγχρονο αντιαεροπορικό σύστημα Iron Dome που προστατεύει την...