Κοινωνία
Ενημερώθηκε στις:

Αμυγδαλέζα: Κυκλοφορούν από ... λύκοι έως σκουλήκια - Καταγγελίες από εκπαιδευόμενους της Σχολής

Σύμφωνα με το γνωστό μύθο ένας βοσκός ξεγελά επανειλημμένα τους κοντινούς χωρικούς και πιστεύουν πως ένας λύκος επιτίθεται στο κοπάδι της πόλης του. Όταν όμως πράγματι εμφανίζεται ένας λύκος και το αγόρι ξανακαλεί βοήθεια, οι χωρικοί πιστεύουν ότι είναι άλλος ένας ψευδής συναγερμός και τα πρόβατα τρώγονται από τον λύκο.

Σύμφωνα με καταγγελίες μέσα από την ΣΑΕΑ στην Αμυγδαλέζα, που δημοσιέυτηκαν στην ιστοσελίδα policenews.gr, εθεάθη λύκος να κυκλοφορεί ελεύθερος εντός της Σχολής από Σπουδαστές και προσωπικό!

Και η παρακάτω φωτογραφία επαληθεύει την ιστορία.

Επιπλέον όπως αναφέρεται, αλγεινή εντύπωση προκαλούν επίσης και αναφορές για αλλοιωμένα τρόφιμα και ύπαρξη σκουληκιών σε τροφές τις οποίες σιτίζονται οι σπουδαστές της σχολής, καταβάλλοντας ως αντίτιμο 90 ευρώ το μήνα έκαστος, για αμφιβόλου ποιότητας πρώτες ύλες.

Σύμφωνα με το newpost.gr, με τις καταγγελίες κανείς δεν έχει ασχοληθεί, περιμένουμε να δούμε για να δούμε αν τη Δευτέρα που θα λάβει χώρα η ορκωμοσία του νέου αρχηγού της ΕΛΑΣ στην Σχολή Αξιωματικών, θα έχουν ενεργοποιηθεί οι αρμόδιοι.

 

GALLERY

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ