Κοινωνία

Μεσολόγγι: Απομονωμένος ο κρεοπώλης σε κελί στον Κορυδαλλό - Έρευνες με ειδικά μηχανήματα στην περιοχή

Ο 50χρονος κρεοπώλης που κατηγορείται για τη δολοφονία στο Μεσολόγγι έχει μεταφερθεί στις φυλακές Κορυδαλλού. Κρατείται σε ειδικό κελί λόγω των αντιδράσεων από άλλους κρατούμενους. Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά ο φερόμενος ο δράστης της δολοφονίας θα μένει μόνος του στο κελί, ενώ επίσης θα προαυλίζεται μόνος του.

Σήμερα αναμένεται να ολοκληρωθεί η διαδικασία ταυτοποίησης του Μπάμπη και όλων των υπόλοιπων διαδικασιών από την ιατροδικαστική υπηρεσία. Στη συνέχεια η σορός θα μεταφερθεί στο Μεσολόγγι προκειμένου να γίνει η κηδεία του.

Στο μεταξύ στην αναζήτηση του φονικού όπλου και του κινητού μπήκε και ο στρατός με ομάδα ναρκαλιευτών και ειδικό μηχάνημα ανίχνευσης μετάλλων.

Ο 50χρονος κρεοπώλης άφησε να εννοηθεί ότι ο Μπάμπης έπεσε θύμα κυκλώματος αρχαιοκάπηλων, με τον ίδιο να δηλώνει αμέτοχος.

Τα ποινικά μέρη της υπόθεσης αφορούν στην δολοφονία του Μπάμπη αλλά και σύμφωνα με τα στοιχεία σε υποθέσεις αρχαιοκαπηλείας.

Ο κρεοπώλης έκανε λόγο για ένα τετράδιο στο οποίο ο Μπάμπης έγραφε τα ονόματα όσων δάνειζε, ποσά ύψους ακόμα και 60.000 ευρώ, με το θύμα να είναι εργάτης ως επάγγελμα στην Ιταλία.

Δεύτερον γίνεται λόγος για υπόθεση κρυμμένου θησαυρού καθώς το θύμα είχε στο σπίτι του αντίστοιχο μηχάνημα ανίχνευσης κρυπτονομισμάτων. Υπάρχει όμως και κάτι άλλο: η αναζήτηση λογισμικού ανεύρεσης κρυπτονομισμάτων μέσω υπολογιστή.

Υπάρχουν 2-3 λογισμικά στην Ελλάδα. Κάποιοι μάλιστα κάνουν λόγο για πώληση μη υπαρκτών κρυπτονομισμάτων. Ο Μπάμπης σύμφωνα με τον κρεοπώλη συμμετείχε σε εμπόριο κρυπτονομισμάτων. Από το ανακριτικό υλικό φαίνεται ότι εμπλέκονται και άλλοι άνθρωποι.

Ο κρεοπώλης πάντως στην απολογία του, ισχυρίστηκε ότι ο 30χρονος τα τελευταία δύο χρόνια αναζητούσε χαμένους θησαυρούς.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ