Κοινωνία
Ενημερώθηκε στις:

Θύελλα αντιδράσεων για το «ντροπή σας» στους δημοσιογράφους του Γιώργου Νταλάρα

Ένα από τα θέματα που ασχολήθηκαν το πρωί της Δευτέρας (22/1) οι εκπομπές ήταν το ξέσπασμα του Γιώργου Νταλάρα, ο οποίος δεν έκρυψε τον εκνευρισμό του όταν δέχθηκε ερωτήσεις για δηλώσεις του και τα έβαλε με δημοσιογράφους τηλεοπτικών εκπομπών.

«Αυτό που κάνετε είναι εκβιαστικό, είναι λίγο ντροπή για εσάς» είπε μεταξύ άλλων ο Γιώργος Νταλάρας αποκάλεσε χαριτωμένη μία ρεπόρτερ της εκπομπής «Super Κατερίνα», λέγοντάς της «ο μπαμπάς σου ή ο θείος σου θα σου πει είναι ντροπή αυτό που κάνεις, μην το κάνεις».

«Εγώ δεν έκανα τίποτα. Από το 1969 μέχρι σήμερα είμαι ο ίδιος», τόνισε ο Γιώργος Νταλάρας. «Αυτό που κάνετε είναι μια γελοιότητα», συνέχισε και ρώτησε τους δημοσιογράφους αν ξέρουν τι έχει γράψει ο Βασίλης Τσιτσάνης. 

«Δεν θα προλάβετε να μάθετε. Αν συνέχεια πηγαίνετε στις πρωινές εκπομπές σας ή πού δουλεύετε και βλέπετε τις κοπελίτσες που είναι ημίγυμνες με λίγο στήθος και λίγο μπούτι και βάζουν αυτά τα πλαστικά μέσα τους και σταματάνε πια να έχουν ρυτίδες, δεν ξέρουν αν γελάνε ή αν κλαίνε… Αν σας αρέσουν αυτά, θα μείνετε με αυτά. Αυτά όμως θα περάσουν παιδιά, δεν θα υπάρχουν. Μπορεί να έρθουν άλλα χειρότερα, αλλά εσείς θα έχετε υπηρετήσει το στραβό. Ο Μακρυγιάννης έλεγε δεν μπορώ πια να βλέπω το στραβό να επιτίθεται στο δίκαιο. Το δίκαιο δεν είναι με το μέρος σας αυτή τη στιγμή. Είναι μεγάλο λάθος αυτό που κάνετε» δήλωσε ακόμη ο Γιώργος Νταλάρας.

Σταματίνα Τσιμτσιλή για Γιώργο Νταλάρα: «Δεν χρειαζόταν να μπλέξει οικογένειες»

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή μετά τις δηλώσεις του Γιώργου Νταλάρα σχολίασε μέσα από το Happy Day: «Έχει γίνει πολύ μεγάλη κουβέντα για το θέμα του Γιώργου Νταλάρα. Ήταν ένα από τα θέματα συζήτησης που μονοπώλησαν το Σαββατοκύριακο το ενδιαφέρον. Εγώ αυτό που νιώθω είναι ότι ο Γιώργος Νταλάρας σε μία συνέντευξη μετά από καιρό είπε τη δική του αλήθεια, ότι δηλαδή δεν θεωρεί πως ένας μεγάλος ερμηνευτής πρέπει να συνδέεται με διαφημίσεις με μπιφτέκια και λουκάνικα.

Ίσως δεν περίμενα ότι θα γίνει μετά όλη αυτή η αναπαραγωγή, ότι δεν θα γινόταν αντικείμενο σχολιασμού. Τον στενοχώρησε, τον εκνεύρισε κι αυτό φάνηκε ξακάθαρα. Όταν βγεις και κάνεις μία δήλωση που πιστεύεις και υπονοείς και κάποιους θέλοντας και μη, πρέπει να περιμένεις ότι κάποιος ίσως σου απαντήσει. Μπορεί να σου απαντήσει κάποιος όπως ο Αργυρός. Ο Νταλάρας ενοχλήθηκε που έγινε θέμα στις εκπομπές».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

 

«Το ότι την Παρασκευή το βράδυ, έδειξε να χάνει τη ψυχραιμία του, αυτό δεν σε ενοχλεί; Αυτόν τον άνθρωπο, τον θυμάμαι για τα τραγούδια του, για τις απόψεις, για την πορεία του και τον έχω στο μυαλό μου στην κορυφή. Το ότι μπαίνει στη διαδικασία να μιλήσει για γυναίκες με πλαστικά, για το αν γίνεται η δημοσιογραφία με τον τρόπο που γίνεται, να εμπλέκει οικογένειες, νομίζω δε χρειάζεται. Ο ίδιος δείχνει ότι παρασχολήθηκε με όλο αυτό και δεν θα έπρεπε. Θα μπορούσε να είχε πει “ό,τι είχα να πω, το είπα”» πρόσθεσε η Σταματίνα Τσιμτσιλή. 

Αφροδίτη Γραμμέλη: «Το αν είμαι χαριτωμένη ή όχι, δεν αφορά κανέναν Γιώργο Νταλάρα»

Στο ξέσπασμα του Γιώργου Νταλάρα αναφέρθηκε και η Αφροδίτη Γραμμέλη. «Το αν είμαι χαριτωμένη ή όχι, δεν αφορά κανέναν Γιώργο Νταλάρα και κανέναν άνθρωπο, όταν με αντιμετωπίζει σε ένα εργασιακό περιβάλλον. Το αν ντρεπόταν ο μπαμπάς μου ή όχι, ή η μαμά μου, ή ο οποιοσδήποτε, δεν αφορά τον Γιώργο Νταλάρα και κανένας γονιός δεν ντρέπεται γιατί το παιδί του εργάζεται. Καλό είναι να θυμόμαστε από πού ξεκινήσαμε και πώς ξεκινήσαμε. Αν ο Γιώργος Νταλάρας έχει να καταγγείλει κάτι για τη δουλειά μας, τον προκαλώ να απευθυνθεί στους επικεφαλής και στις παρουσιάστριες και όχι στα παιδιά με τα μικρόφωνα στο πεζοδρόμιο».

«Στεναχωρήθηκα πάρα πολύ. Εγώ μεγάλωσα σε ένα σπίτι με Γιώργο Νταλάρα και ακόμα και τώρα, όταν ακούω τα μικρασιάτικα που λέει, θυμάμαι τον πατέρα μου και τους παππούδες μου και συγκινούμαι. Αυτή την κατήχηση του πεζοδρομίου που ο Γιώργος Νταλάρας έκανε στα παιδιά με αυτόν τον τρόπο, για μένα μέσα μου γκρεμίστηκε όλο αυτό που είχα για τον Γιώργο Νταλάρα», σχολίασε ο Στέφανος Κωνσταντινίδης ενώ ο Θανάσης Πάτρας ανέφερε ότι ο Γιώργος Νταλάρας «ξεπέρασε τα όρια».

Η παρουσιάστρια της εκπομπής «Mega Καλημέρα» Ελεονώρα Μελέτη δεν θέλησε να σχολιάσει τίποτα.

Κατερίνα Καινούργιου: «Όσο κορυφαίος και να είσαι δεν σημαίνει ότι μπορείς να υποτιμάς κάποιον άλλον»

Η Κατερίνα Καινούργιου τοποθετήθηκε το πρωί της Δευτέρας (22/1) μέσα από την εκπομπή της για τις δηλώσεις του Γιώργου Νταλάρα εις βάρος των δημοσιογράφων. «Πώς μπορεί ένας πολύ σπουδαίος ερμηνευτής και σαν προσωπικότητα, κανείς δεν το αμφισβητεί αυτό – να μη πω τη λέξη απομυθοποιεί – να σε κάνει να νιώσεις πάρα πολύ άβολα, εκείνη τη στιγμή που το παρακολουθείς. Κανείς δεν είναι υποχρεωμένος να μιλήσει στα "πεσίματα". Θα μπορούσε να πει ο Νταλάρας πολύ ωραία “παιδιά δεν θέλω να μιλήσω, δεν μου αρέσει αυτού του είδους η συνέντευξη. Γεια σας, τα λέμε άλλη φορά”.  Όλο αυτό για ποιον λόγο; Στεναχωρήθηκα για αυτά τα παιδιά που βρίσκονταν εκεί. Ο κ. Νταλάρας έδωσε μια συνέντευξη. Η κάθε δράση έχει και αντίδραση» τόνισε αρχικά η παρουσιάστρια.

«Είδα τις τοποθετήσεις των εκπομπών μέσα στο Σαββατοκύριακο. Κάποιοι είπαν “ναι έχει δίκιο ο Νταλάρας, ναι βέβαια είναι τραγικό να γίνονται τέτοια πεσίματα”. Έστειλαν όμως κάμερα όλες οι εκπομπές. Παρουσιαστής να στέλνει η εκπομπή του κάμερα και μετά να λέει “τραγικό αυτό που κάναμε”. Δηλαδή πραγματικά νιώθω ότι δεν είναι συναδελφικό όλο αυτό και αδειάζει τους πάντες» συμπλήρωσε η Κατερίνα Καινούργιου.

«Όσο κορυφαίος και να είσαι δεν σημαίνει ότι μπορείς να υποτιμάς κάποιον άλλον. Θα έκανε ποτέ αυτό η Μαρινέλλα, ο Τόλης Βοσκόπουλος; Εδώ τους προσβάλλει, τους υποτιμάει, μας προσβάλλει όλους. Είναι δυνατόν να προσβάλλει παρουσιάστριες; Βάζω και τον εαυτό μου μέσα. Οι περισσότερες παρουσιάστριες που είμαστε στη πρωινή ζώνη, απογευματινή μπορεί να έχουμε κάνει κάτι πάνω μας. Γιατί ενοχλεί;».

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Η Δύση είναι συγκλονισμένη-Το ρωσικό υπερμαχητικό αεροσκάφος Mig-41 θα έχει αποστολή την εξουδετέρωση δυτικών υπερηχητικών στόχων

Ο απόστρατος Στρατάρχης της ινδικής Πολεμικής Αεροπορίας ανέφερε για «ηλεκτρομαγνητικό όπλο παλμών» που αναπτύσσουν οι...