Κοινωνία

Θρίλερ η εξαφάνιση του 31χρονου Μπάμπη! Οι έρευνες συνεχίζονται- Αμίλητος ο κρεοπώλης

Το θρίλερ στην υπόθεση εξαφάνισης του 31χρονου Μπάμπη Κούτσικου συνεχίζεται στο Μεσολόγγι.  Οι έρευνες για τον εντοπισμό του συνεχίζονται ενώ ο κρεοπώλης που κατηγορείται για ανθρωποκτονία παραμένει αμίλητος και σήμερα, Δευτέρα 22/1 αναμένεται να απολογηθεί.

Στις έρευνες για τον Μπάμπη που τα ίχνη του χάθηκαν στις 4 Ιανουαρίου συμμετέχει ειδική ομάδα με τρεις σκύλους, οι οποίοι είναι εκπαιδευμένοι να εντοπίζουν ανθρώπινα υπολείμματα ακόμη και σε βάθος πολλών μέτρων.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μητέρα Μπάμπη Κούτσικου: Κάνουμε το παν για να τον βρούμε

Η μητέρα του Μπάμπη Κούτσικου μίλησε στον ANT1 για τις προσπάθειες εντοπισμού του γιου της. «Έχουμε άριστη συνεργασία με τις αρχές, κάνουμε το παν για να τον βρούμε. Προφανώς είναι και πολύ μεγάλο το εύρος των έρευνών και με τα ειδικά σκυλιά γίνονται οι απαραίτητες διαδικασίες». Από την πλευρά της η Χριστίνα Κούτσικου, αδερφή του Μπάμπη, δήλωσε: «Αποδείχθηκε ότι ο κρεοπώλης εμπλέκεται με την εξαφάνιση του αδερφό μου αλλά όπως λέω πάντα εμάς το κύριο θέμα που μας απασχολεί είναι να δούμε πού είναι ο Μπάμπης αυτή τη στιγμή».

Για πολλαπλούς δράστες μιλάει ο δικηγόρος του Μπάμπη Κούτσικου

Ο δικηγόρος της οικογένειας του αγνοούμενου Μπάμπη δήλωσε στο MEGA: «Η οικογένεια εξέφρασε την άποψη ότι πρόκειται για μια πράξη στην οποία συμμετέχουν διάφοροι δράστες. Πρόκειται για ένα έγκλημα στο οποίο δεν πιστεύω προσωπικά ότι μέσα σε 50 λεπτά ο άνθρωπος αυτός θα μπορούσε να το διαπράξει με τέτοια λεπτομέρεια από μόνος του».

«Συναγερμός» κατά τη διάρκεια των ερευνών

Το μεσημέρι της Κυριακής (21/1) σήμανε συναγερμός καθώς ειδικά εκπαιδευμένος σκύλος που ερευνούσε από το πρωί συγκεκριμένο σημείο της λιμνοθάλασσας, φέρεται να μύρισε κάτι. Ο χειριστής του ενημέρωσε αμέσως τον επικεφαλής της Πυροσβεστικής που βρισκόταν στο σημείο, ώστε να σηκώσει drone και να το ελέγξει.

Πρόκειται για ένα ρηχό σημείο της λιμνοθάλασσας, όπου όμως εξαιτίας των ισχυρών ανέμων που πνέουν από το πρωί, δεν μπορεί να γίνει επιτόπιος έλεγχος. Μόλις πέσουν οι άνεμοι, οι πυροσβέστες θα ερευνήσουν το σημείο αρχικά με το drone και εν συνεχεία με τη βοήθεια δύτη.

Αμίλητος ο κρεοπώλης

Ο 50χρονος κρεοπώλης που έχει συνελήφθη συνεχίζει να κρατά το στόμα του ερμητικά κλειστό ενώ στο «κάδρο» των ερευνών έχει μπει και ο 36χρονος φίλος του, του οποίου το κινητό εξέπεμψε στο ίδιο σημείο με του 31χρονου.

Ο κρεοπώλης, που κρατείται κατηγορούμενος για ανθρωποκτονία με πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση θα απολογηθεί σήμερα, ενώ τα τελευταία 24ωρα έχει μεταφερθεί από το αστυνομικό τμήμα Μεσολογγίου σε Α.Τ. της ευρύτερης περιοχής για την αποφυγή επεισοδίων.

 

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ