Κοινωνία

Σοκ στα Ιωάννινα: 15χρονος μαθητής διακινούσε κάνναβη

Δεν πίστευαν στα μάτια τους οι αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών που ερευνούσαν μια υπόθεση διακίνησης κάνναβης στα Ιωάννινα, όταν διαπίστωσαν ότι ο ύποπτος που εντόπισαν και ακινητοποίησαν για έλεγχο ήταν ένας μαθητής Γυμνασίου, μόλις... 15 χρόνων!

Πάνω στο ανήλικο παιδί βρέθηκαν ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης βάρους 7,5 γραμμαρίων για την οποία αναζητούσε αγοραστές, καθώς και μια ηλεκτρονική ζυγαριά κι έτσι συνελήφθη με τις κατηγορίες της κατοχής και μεταφοράς ναρκωτικών με σκοπό την διακίνηση. Λίγο αργότερα, οι αστυνομικοί πέρασαν χειροπέδες και στον 50χρονο πατέρα του 15χρονου, ο οποίος παραπέμφθηκε μαζί του στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ιωαννίνων που του απήγγειλε την κατηγορία της παραμέλησης της εποπτείας ανηλίκου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Διακινούσαν ηρωίνη, κάνναβη και χάπια

«Φιξάκια» ναρκωτικών διακινούσαν στη Ρόδο τρεις Έλληνες ηλικίας 40, 45 και 46 χρόνων, οι οποίοι συνελήφθησαν από αστυνομικούς της Ο.Π.Κ.Ε και της Δίωξης Ναρκωτικών, το πρωί της Παρασκευής. Στην κατοχή τους κατασχέθηκαν μικροποσότητες ακατέργαστης κάνναβης και ηρωίνης και 67 ναρκωτικά χάπια χωρίς ιατρική συνταγή και οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ρόδου κατηγορούμενοι για διακίνηση ναρκωτικών από κοινού.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ