Κοινωνία

Ηράκλειο: Στην "φάκα" 3 Βούλγαροι που ξάφρισαν 5.000 ευρώ από σπίτι ηλικιωμένων

Μέσα στο αυτοκίνητο τους συνελήφθησαν από τους αστυνομικούς οι τρεις αλλοδαποί από την Βουλγαρία, οι οποίοι εισέβαλαν το πρωί της Τρίτης στο σπίτι ενός ηλικιωμένου στο Αρκαλοχώρι του Δήμου Μινώα Πεδιάδας στο Ηράκλειο και άρπαξαν από μέσα μετρητά ύψους 5.000 ευρώ.

Ο 84χρονος ένοικος κατήγγειλε την κλοπή στην Αστυνομία, άνδρες της οποίας ανακάλυψαν στο σπίτι τα δακτυλικά αποτυπώματα των δραστών, τους ταυτοποίησαν και αμέσως ξεκίνησαν αναζητήσεις. Λίγες ώρες αργότερα, αστυνομικοί του Τμήματος Μινώα Πεδιάδας εντόπισαν τους δύο άνδρες ηλικίας 32 και 19 χρόνων και την 22χρονη συνεργό τους το βράδυ της Τρίτης στην ίδια περιοχή, μέσα στο όχημά τους το οποίο κατασχέθηκε μαζί με διαρρηκτικά εργαλεία που βρέθηκαν σε αυτό και τους πέρασαν χειροπέδες,όπως αναφέρει το protothema.gr.

Σε βάρος των τριών Βουλγάρων, ο εισαγγελέας Πρωτοδικών Ηρακλείου άσκησε δίωξη για κλοπή από κοινού και διέταξε να παραμείνουν στα κρατητήρια ώσπου να απολογηθούν στον ανακριτή, ενώ η προανάκριση συνεχίζεται για να διαπιστωθεί αν έχουν διαπράξει και άλλες κλοπές.
 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ