Κοινωνία
Ενημερώθηκε στις:

Είναι το σύμφωνο συμβίωσης των ομοφυλοφίλων συζυγία και ο «γάμος» τους οικογένεια ;

Ο κ. Κασιμάτης Γεώργ (Ομότιμος Καθηγητής του Συνταγματικού Δικαίου Παν/μίου Αθηνών), ο κ. ΚωσταράςΑλέξ(Καθηγητής Συνταγματικού Δικαίου Παν/μίου Θράκης) και πολλοί άλλοι εξ ίσου έγκριτοι Συνταγματο-λόγοι αποφαίνονται γιά την αντισυνταγματικότητα το λεγομένου «γάμου» των ομοφυλοφίλων, ότιδηλαυτός παραβιάζει θεμελιώδεις, απόλυτα κατοχυρωμένες και ως «δόγματα» ανεπίδεκτες αλλαγής καιμη αναθεωρητέες διατάξεις του από 200 και πλέον ετών ισχύοντος Συντάγματος, ακόμη και του προοιμίου του, του τελευταίου διατηρητέου και για Ιστορικούς κατά τον κ. Γεώργιον Κατρούγκαλον λόγους.

Επί πλέον αντίκειται δηλαδή αντιβαίνει στη καθεστηκυία Δημόσια Τάξη και προσβάλλει τα χρηστά ήθη στη Χώρα μας (άρθρ 5 & 1 του Συντάγματος).

Ο «μαύρος κύκνος» του επισυναπτομένου «δένδρου του κακού» και οι διάφορες σκοπιμότητες απαξίωσαν εκκωφαντικά θεμελιώδεις διατάξεις και ιδίως το Προοίμιοντου Συντάγματός μας και το κατέστησαν κουρελόχαρτο ενώ έπρεπε να ισχύει «Τα του Καίσαρος τω Καίσαρι» δηλαδή εδώ (στο Σύνταγμα!) Καίσαρ είναι η Αγία Τριάς.

Με τη νηφάλια προσέγγισή μας προς τους ομοφυλοφίλους συμπολίτες μας δηλώνουμε ό,τι και ο Χριστός είπε στη μοιχαλίδα « … ούτε εγώ σε κατακρίνω. Ύπαγε και μηκέτι αμάρτανε». Δεν τους μισούμε. Σεβόμαστε και κατανοούμε την αδυναμία τους αλλά όχι την «υπερηφάνειά» τους. Δε θεωρούμε τη θηλυπρεπή συμπεριφορά τους γενετική ανωμαλία αλλά προΐόν κρίσης στην ιδεολογική πατρική οικογενειακή ατμόσφαιρα και στέγημε σχετικήτην ανατροφή τους σε ψυχολογικά αρρωστημένο συγγενικό ή οικογενειακό περιβάλλον, σε έλλειψη γονεΐκών προτύπων, σε δυσλειτουργικές οικογένειες με κίνδυνο αυτό να επανεμφανισθεί και στα τυχόν υιοθετούμενα από ομοφυλοφίλους παιδιά ως και περαιτέρω κίνδυνο εμφάνισης του θεσμού της πολυγαμίας στην κοινωνία μας εκ του κορεσμού προφανώς εκ της μονογαμικής τους σχέσης.

Εισάγονται θεσμοί ξένοι προς την Ελληνικήν πραγματικότητα, καίτοι με το ισχύον και επαρκές σήμεραΣύμφωνον συμβίωσης παρέχονται πλήρη και αναφαίρετα σ΄ αυτούς αστικά δικαιώματα ουδεμία δε υπάρχει ανάγκη προσθέτων κατοχυρώσεων καιγιά κανέναν.

Δεν μπορεί η ομοφυλοφιλική κατάσταση να αποτελέσει και στη Χώρα μας προνομιακό βιογραφικό διαβατήριο και κριτήριο προτίμησης γιά θέση ή εργασία στην κοινωνία μας.

Γράφτηκε προσφάτως και δεν διαψεύσθηκε ότι στη Γαλλία επελέγη ως Πρωθυπουργός ο πρώην Υπουργός Γαβριήλ Ατάλεξ αιτίας αποκλειστικώς της δεδηλωμένης ομοφυλοφιλίας του.

Με τον λεγόμενον «γάμον» ομοφυλοφίλων  παραβιάζονται  βάρβαρα τα συνταγματικά άρθρα3,16 (&2),21(& 1) που προστατεύουν και κατοχυρώνουν οικογένεια, παιδιά και παιδεία,που καλλιεργούν τη θρησκευτική συνείδηση των μαθητών, η οποία (θρησκευτική αγωγή) κυρίως αποτρέπει το μεταξύ τους bullying.

Ποιος παιδαγωγός ή αστυνόμος θα μπορείστο εξής και για πόσο καιρό να αποτρέπει τηντυχόν εμφάνισησχολικούbullying σε παιδιά, που με πολιτειακό νόμο υποχρεώνονται να μεγαλώνουν εντός ομοφυλοφιλικών οικογενειών;

Οικογενειών δηλαδή στις οποίες λείπει ο σύνδεσμος «και»(που αποτελεί τον μεταξύτων γονέων αδιάρρηκτο σύνδεσμο), δηλαδή το δικό τους παιδί να δρα ως μόνιμος μεταξύ τουςσυνεκτικός κρίκος και των δύο συζύγων ακόμη και μετά την τυχόν διάλυση του γάμου τους ;

Δυστυχώς και στη Χώρα μας η διαδικασία υιοθεσίας καθυστερεί πολύ η δε αναδοχή δεν αποτελεί και την καλλίτερη λύσηγιά τα παιδιά προβληματικών οικογενειών, επειδή το χρηματικό κίνητρο των αναδόχων (οικογενειών) συνήθως υπερτερεί του πραγματικού ενδιαφέροντος τους γι΄ αυτά τα δυστυχή πλάσματα του Θεού.

Τεμπέληδες δηλαδή με ενδεχομένως και δικά τους παιδιά, αποβλέποντες στο σχετικό κρατικόν επίδομα, αναλαμβάνουν 2,3 ή και 5 παιδιά ως ανάδοχοί τους, τα παραμελούν στην TVή στο smart κινητό από το πρωΐ μέχρι το βράδυ -όλη την ημέρα-, δεν τα διαβάζουν, περνούν έτσι τα χρόνια και όταν ενηλικιωθούν (οπότε αναγκαστικά παύει και το επίδομα) βλέπομε το αποτέλεσμα να αποδίδονται στην κοινωνία τα μεν αγόρια, ανεπάγγελτα, να τρέπονται στην παραβατικότητα και στα ναρκωτικά τα δε κορίτσια στο αρχαιότερον επάγγελμα.

Η ιδρυματοποίηση είναι μία άλλη πληγή αν δεν ξεκινά από θρησκευτική βάση ανατροφής, όπως πχ η Κιβωτός του Κόσμου, την οποίαν όμως βιάστηκε το «βαθύ» λεγόμενον Κράτος να την κλείσει.

Το καινοφανές για την Ορθόδοξη Πατρίδα μας νομοθέτημα παραβιάζει ακόμη και τοναπό τον Μοδεστίνον, νομικόν σύμβουλο του σοφού ειδωλολάτρη αυτοκράτορα Μάρκου Αυρηλίου, κλασικόνπερί το 250 μ.Χ.συνταχθέντα, ορισμόν του γάμου :Nuptiaesuntmaritisetfeminiconjuctioetconsortiumomnisvitaediviniethumanicomunication = Γάμος εστίνανδρός και γυναικός συνάφεια καισυγκλήρωσις του βίου παντός, θείου τε και ανθρωπίνου δικαίου κοινωνία.

Η επικαλουμένηΙσότητατων φύλων μέσα στο γάμο μεταφράζεται σε αμοιβαίο σεβασμό, στον οποίον (γάμον)ο καθείς των συζύγωνδέχεται και κάνει συχνάκαι ένα βήμα προς τα πίσω, έστω βήμα μικρό, για να διατηρηθεί ο γάμος, ιδίως όταν υπάρχουν και παιδιά.

Το ολέθριο, σκοταδιστικό και βίαιο αυτό νομοθέτημα ανοίγει τους ασκούς του Αιόλου στη νομοθεσία μας, είναι χριστιανικά και εθνικά απαράδεκτο και εξοργιστικό αφού ανατρέπει την Ελληνική κοινωνική ισορροπία και πλήττει ευθέως την έννοια της οικογενείας, όπως μέχρι σήμερα την ξέραμε στη Χώρα μας, αφού μέχρι σήμερα η Θρησκεία συμπλέει με το Ελληνικό Σύνταγμα.

Σκεφθείτε οι Στρατιωτικές Σχολές να βγάζουν Στελέχη με αυτήν την ιδιαιτερότητα, που κάποτε θα χρειασθεί να οδηγήσουν υπό την ηγεσία τους τις στρατιωτικές δυνάμεις της Χώρας μας σε πόλεμο καίτοι κάποτε εθεωρούντο παντελώς ανίκανα για στράτευση άτομα ως και η παρένθετη μητρότητα αποτελούσε κοινωνικόν όνειδος (με χαρακτηριστικές και γνωστές τις λέξεις μούλος, μπάσταρδος κλπ).

Το λεγόμενο «δικαίωμα» των ομοφυλοφίλων γιά παιδιά είναι απολύτως νοσηρό και διαστροφικόεπικρέμαται δε ως δαμόκλειος σπάθη επί των κεφαλών των Ορθοδόξων Ελλήνων καθολικώς διαμαρτυρομένων.Summumjussummainjuria !

Τα Σύμφωνα συμβίωσης μεταξύ ετεροφύλων το 2022 στη Χώρας μας, σύμφωνα με τα δεδομένα του ΕΛΣΤΑΤ, ανήλθαν στα 13.550ενώ μεταξύ ομοφυλοφίλων έφθασαν στα 507 εξ ων 394 μεταξύ ανδρών και 113 μεταξύ γυναικών.

Θρησκευτικοί γάμοι το 2022 έγιναν περί τις 22.000 και άλλοι τόσοι πολιτικοί.

Δυστυχώς στις συμβιώσεις των ομοφυλοφίλων ούτε οι άνδρες νυμφεύονται ούτε οι γυναίκες υπανδρεύονται μεταξύ τους, έκαστος δε εξ αυτών, με τον πανηδονισμό και τον ατομικό φιληδονισμό του, συμπεριφέρεται προς τον έτερον ως λύκος προς λύκον, παρά τις ανόητες και αισχρές πολύχρωμες παρελάσεις υπερηφανείας τους (=gayprides). Η Τουρκική λέξη pust σημαίνει εντροπή όπως και ο παλαιότερος (αλλά σκοπίμως τα τελευταία ιδίως χρόνια εγκαταλειφθείς) όρος κίναιδοςπεριλαμβάνει ως δεύτερο συνθετικό την λέξη αιδώς, που σήμερα λείπει.

Η Ορθόδοξη Εκκλησία του Χριστού δεν έχει άλλο όπλο από τον αφορισμό. Η Εκκλησία δεν είναι δεσποτικό τσιφλίκι κανενός καιπαςέργω ή λόγω διαφωνών με τη διδασκαλία της αποτελεί γιά την Ορθοδοξία και Ορθοπραξίαpersonanongrata.

Οι τρεις Εξουσίες (νομοθετική, εκτελεστική & δικαστική), καίτοι μεταξύ τουςφαίνονται να είναι εντελώς ανεξάρτητες η μία από την άλλη, αλληλο-συμπληρούνται τα δε πολιτεύματακατά θαύμαδίδουν την ομολογία πίστεως και συμπλέουν με το Τριαδικό Δόγμασε μιά ευνομούμενη πολιτεία όπως ακριβώς επί της τρισυποστάτου αλλά συγχρόνως και ενιαίας Αγίας Τριάδος, επί της Οποίας ολόκληρο το οικοδόμημα του Ελληνικού Συντάγματος εξ αρχής έχει θεμελιωθεί.

Με το παράλογο, διχαστικό, δυστοπικό, ουτοπικό και απολύτως αντισυνταγματικό αυτό νομοθέτημα-έκτρωμα- εισάγεται και στη Χώρα μας ο όρος Γονέας Α και Γονέας Β, εκθεμελιούται το ίδιο το Σύνταγμά μας και πάσα έννομος τάξιςστην Ορθόδοξη Ελλάδα μας διαταράσσεται, οδηγούμαστε στην πανθρησκεία, επεκτείνεται δε και στη Χώρα μας «ο αποχριστιανισμός των ΗΠΑ και της Ευρώπης»ως το υπό έκδοση αυτό το μήνα από την Εφημερίδα «ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ ΤΥΠΟΣ» σχετικό ομότιτλο βιβλίο του πολυγραφωτάτου συγγραφέως κ. Φιλολάου ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ, Διδάκτορος Νομικής.

Θυμίζω ότι με τα απολύτως αντισυνταγματικά άρθρα 347-348 του Ν. 4957/2022 (ΦΕΚ Α΄ 141/21.07.2022) εφιμώθη τελείως ο Ορθόδοξος Κλήρος της Πατρίδος μας, καίτοι ο λόγος του Θεού ου δέδεται.

Ηαπό τον καιρό των αλήστου μνήμης μνημονίων ανησυχητική συνήθεια των αντιπροσώπων του λαού στην Ελληνική Βουλή(των βουλευτών της συμπολιτεύσεως  αλλά και της αντιπολιτεύσεως) να ενημερώνονται για τα Νομοσχέδια από τον Τύπο και τα ΜΜΕ οδήγησε στην απαράδεκτηκαι επικίνδυνα παχυλή άγνοια περί της αντι-συνταγματικότητος των δύο (ανωτέρω)άρθρων(γιατί προφανώς ελλιπώς ή και καθόλου κανείς εξ αυτών δεν φαίνεται ναείχεδιαβάσει τα δύο αυτά άρθρα) με αποτέλεσμα ως εις θέατρον τα μεν αριστερά πολιτικά Κόμματα της τότε Βουλής (ΣΥΡΙΖΑ, ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, ΚΚΕ, ΜέΡΑ 25, Ανεξάρτητους) ασυζητητεί να τα καταψηφίζουν επειδή τους ειπώθηκε από πιθανώς «πετσωμένα» βοθρο-κάναλακαι τηνεσκεμμένην( ; ) παραπληροφόρησή τουςή από τους (αντικληρικούς;)συντάκτες των άρθρων ή και από υποβολείς των τελευταίων (ως οπαδούς του επισυναπτομένου πολύκλαδου δένδρου του κακού και -cutofthesamecloth-)νομίζοντας ότιπρόκειται περί δήθεν διορισμού 4.000 ιερέων, κάτι όμως που δεν ίσχυεν εν τοις πράγμασι διό και (πάλιν εκ παχυλής αγνοίας) αντίθεταωδήγησεόλους τους Βουλευτές της ΝΔ και ολόκληρη την ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ ασμένως να τα υπερψηφίζουν, με τελικόναποτέλεσμα 2 μόλις μήνες αργότερα ο π. Αντώνιος Παπανικολάου (της Κιβωτού του Κόσμου) να μένειαποτόμως και εν μιάνυκτί αυτός και η οικογένειά του άστεγος, επειδή του στέρησαν άμεσασύμφωνα και με την άνω πολύ πρόσφατη αλλά απολύτως αντισυνταγματική διάταξη (για πρώτη φορά εφαρμοζομένην και χωρίς να ληφθεί υπόψη το τεκμήριο της αθωότητας) από την ΑρχιΕπισκοπήτο 50% του μισθού του «γιατί το έλεγε ο Νόμος». Δυστυχώς δεν ίσχυσε το του Μοντεσκιέ (De l’ Esprit des lois) «Δεν είναι κάτι δίκαιο επειδή είναι Νόμος, αλλά πρέπει να είναι Νόμος ό,τι είναι δίκαιο».      

Ελπίζω και αναμένω κάποιοcontingent (=τυχαίο γεγονός), να οδηγήσει στην αναβολή τουλάχιστον της επιψήφισης στη Βουλή αυτού του Νομοσχεδίου για τον λεγόμενο «γάμο» των ομοφυλοφίλων.-

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ