Κοινωνία

Θεσσαλονίκη: Τα 14 δευτερόλεπτα που αποκάλυψαν τη δολοφονία της Γεωργίας

Το βίντεο ντοκουμέντο που «έδεσε» την υπόθεση της δολοφονία της Γεωργίας Μουράτη από τον 39χρονο σύντροφό της και το συνεργό του στη Θεσσαλονίκη φέρνει στο φως της δημοσιότητας το newsit.gr.

Στο αποκλειστικό οπτικό υλικό για την άγρια δολοφονία στη Θεσσαλονίκη που εξασφαλίσαμε, αποτυπώνονται καρέ – καρέ οι δύο άντρες να μεταφέρουν μέσα στο μπαούλο τη σορό της 41χρονης γυναίκας.

Η άτυχη γυναίκα δέχτηκε τρεις μαχαιριές στο λαιμό από τον σύντροφό της, ο οποίος για αρκετές ημέρες υποστήριζε ότι η «αγαπημένη» του είχε εξαφανιστεί κι ότι θα κινούσε γη και ουρανό, προκειμένου να τη βρει.

Τα ψέματα του όμως σε συνδυασμό με τα στοιχεία που συγκέντρωσαν οι αστυνομικές αρχές από κάμερες ασφαλείας της περιοχής, όπου διέμενε το ζευγάρι, γρήγορα ξεσκέπασαν την αποτρόπαια πράξη του.

Δείτε εδώ το βίντεο ντοκουμέντο που αποκαλύπτει τη δολοφονία της αδικοχαμένης 41χρονης

Το τελικό χτύπημα ήρθε από τον 34χρονο συνεργό του, ο οποίος μετά την προσαγωγή του ομολόγησε στους αστυνομικούς τη δολοφονία της 41χρονης αλλά και τη μεταφορά της σορού μέσα σε ένα μπαούλο, το οποίο πέταξαν σε θαμνώδη περιοχή ανάμεσα στη Νέα Τριγλία και στη Γαλάτιστα της Χαλκιδικής.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Το ρολόι όπως θα δείτε και στην οθόνη του βίντεο που εξασφάλισε το newsit.gr, δείχνει 01:57 τα ξημερώματα της 2ας Ιανουαρίου του 2023. Η κάμερα βρίσκεται σε απόσταση λίγων μέτρων από την είσοδο της πολυκατοικίας στη οδό Αριστείδου 14 και καταγράφει όσους εισέρχονται αλλά και βγαίνουν από αυτή.

Στα 14 δευτερόλεπτα του οπτικού υλικού που έχουμε στη διάθεσή μας, εμφανίζονται οι δύο άνδρες να βγαίνουν με γρήγορο βηματισμό από την είσοδο της πολυκατοικίας, κρατώντας στα χέρια τους ένα μπαούλο.

Αριστερά όπως βλέπετε την οθόνη βρίσκεται ο 34χρονος, ενώ στα δεξιά ο σύντροφος της Γεωργίας Μουράτη. Οι δύο δράστες θα κάνουν 15 βήματα και θα φτάσουν στο δρόμο, όπου είναι σταθμευμένο το αυτοκίνητο του 34χρονου με το οποίο μεταφέρθηκε η σορός στη Χαλκιδίκη.

Όπως θα δείτε κι εσείς, ο σύντροφος της Γεωργίας που εμφανιζόταν με μπαστούνι τις προηγούμενες ημέρες, ισχυριζόμενος ότι δεν μπορεί να περπατήσει καλά, μόνο κινητικά προβλήματα δεν έχει. Κινείται με γρήγορο βηματισμό, ενώ ταυτόχρονα στα χέρια του κρατάει το μπαούλο που περιέχει τη σορό της Γεωργίας. 

Οι δύο δράστες που παραμένουν υπό κράτηση μετά την προθεσμία που πήραν, θα μεταφερθούν το Σάββατο (13.01.24) στην εισαγγελία της Θεσσαλονίκης για να απολογηθούν.

Κατηγορούνται για ανθρωποκτονία με δόλο σε ήρεμη ψυχική κατάσταση, διακοπή κύησης, ληστεία (όλες οι παράξεις κατά συναυτουργία), όπως και για παράνομη οπλοφορία και οπλοχρησία.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μέση Ανατολή 0

Γιατί έφυγαν 50.000 Ρώσοι από την Τουρκία σε λίγους μήνες; Ο Ερντογάν ξαφνικά μειώνει την αγορά του πάμφθηνου ρωσικού φυσικού αερίου

Υπάρχει εκτίμηση για προσκόλληση στις ΗΠΑ παρά την πρόσφατη άρνηση Μπάιντεν-Όλα αυτά σημαίνουν κίνδυνο στο Αιγαίο για...
Ελληνοτουρκικά 0

Τρομερή αποκάλυψη με αριθμούς-Οι Βρυξέλλες δίνουν τεράστια κονδύλια στον Ερντογάν που τα χρησιμοποιεί για να απειλεί την Ελλάδα και την Κύπρο

Ο Α.Μποζκούρτ εκθέτει Ελλάδα και ΕΕ για τα δις ευρώ που δίνονται στην Τουρκία και πάνε σε Τζιχαντιστές και παρακράτος