Κοινωνία

Θεσσαλονίκη: Σήμερα η κηδεία της 41χρονης εγκύου

Στις 11 το πρωί στον Άγιο Ιωάννη τον Πρόδρομο, στην Καλαμαριά Θεσσαλονίκης αποχαιρετούν σήμερα η οικογένεια, οι φίλοι και τα αγαπημένα της την 41χρονη Γεωργία.

Τη μητέρα της θα αποχαιρετήσει και η 13χρονη κόρη της στην τελευταία πράξη του δράματος, που σόκαρε το πανελλήνιο..

Σε βάρος των δύο κατηγορουμένων ασκήθηκε ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία με δόλο σε ήρεμη ψυχική κατάσταση, διακοπή κύησης και ληστεία καθώς και για παράνομη οπλοκατοχή και οπλοχρησία -όλα κατά συναυτουργία.

Μετά την προθεσμία που έλαβαν εχθές (10/1) αναμένεται να απολογηθούν στον ανακριτή το πρωί του Σαββάτου.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ελληνοτουρκικά 0

Έλληνες κατοικούσαν στα παράλια της Μεσογείου: Εκατομμύρια Τούρκοι πολίτες έχουν Ελληνικό αίμα προκαλώντας φρενίτιδα στην Άγκυρα

Αν και η εθνική ταυτότητα είναι τουρκική για εκατομμύρια Τούρκους πολίτες η βιολογική ταυτότητα τους είναι εντελώς...