Κοινωνία

Θεσσαλονίκη: Βίντεο ντοκουμέντο με την 41χρονη και τον σύντροφό της πριν τη δολοφονία – Το χρονικό του φρικτού εγκλήματος

Καθηλώνουν το πανελλήνιο τα δυο εγκλήματα που αποκαλύφθηκαν με διαφορά λίγων ωρών καθώς ποινική δίωξη για δολοφονία από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση, για διακοπή κύησης αλλά και για ληστεία ασκήθηκε στον 39χρονο σύντροφο της εγκύου στην Θεσσαλονίκη που βρέθηκε τελικά κατακρεουργημένη σε δασική περιοχή της Χαλκιδικής.

Η 41χρονη έγκυος μαζί με τον 39χρονο σύντροφό της περπατούν χέρι χέρι και επιστρέφουν στο σπίτι τους στην Καλαμαριά. Το ντοκουμέντο που εξασφάλισε το LIVE NEWS έχει καταγράψει την τελευταία φορά που εθεάθη ζωντανή η άτυχη γυναίκα.

Ο σύντροφός της Γεωργίας έχει ήδη σκηνοθετήσει την τέλεια ληστεία, όχι όμως το τέλειο έγκλημα.

Εκείνη δεν έχει αντιληφθεί ότι έρχεται το φρικτό τέλος της

Λίγα λεπτά αργότερα με τη βοήθεια του 34χρονου συνεργού του θα την σκοτώσουν εν ψυχρώ στο υπνοδωμάτιό της με ένα κουζινομάχαιρο και κίνητρο τη ληστεία.

Θα σκοτώσουν μαζί και το αγέννητο μωρό της. Η Γεωργία ήταν έγκυος στον 3ο μήνα, ενώ είχε αποκτήσει και ένα κοριτσάκι 13 ετών από προηγούμενο γάμο.

Την βασάνισαν και την κατακρεουργήσαν

Το θρίλερ με την εξαφάνιση της είχε ξεκινήσει την Πρωτοχρονιά

Μετά από έρευνες των αρχών το πτώμα της βρέθηκε το απόγευμα της Δευτέρας σε χωράφι, σε δύσβατη περιοχή της Χαλκιδικής μέσα σε ένα μπαούλο…

Ο γυναικοκτόνος σκηνοθέτησε την ληστεία βάζοντας τον 34χρονο φίλο του να τους περιμένει στο διαμέρισμα του ζευγαριού προσποιούμενος τον ληστή.

Της έστησαν ενέδρα και όταν μπήκαν στο σπίτι ο 34χρονος με την απειλή μαχαιριού ακινητοποίησε την 40χρονη, την ώρα που ο σύντροφός της αποφασισμένος και αδίστακτος την έδεσε με χειροπέδες και τη φίμωσε.

Η φρικιαστική συνέχεια για την άτυχη Γεωργία δόθηκε στο υπνοδωμάτιο του σπιτιού, όπου οι δύο άνδρες τη μετέφεραν και τη μαχαίρωσαν σύμφωνα με την ιατροδικαστική εξέταση 3 φορές αριστερά και δεξιά στον λαιμό, με αποτέλεσμα να αφήσει την τελευταία της πνοή. Της άρπαξαν μόλις 80 ευρώ που είχε πάνω της.

Η επόμενη κίνηση τους ήταν να πάρουν ένα μπαούλο, να βάλουν μέσα το άψυχο κορμί της Γεωργίας και να το μεταφέρουν στο Μονοπήγαδο της Χαλκιδικής. Διήνυσαν μια απόσταση περίπου 30 χιλιομέτρων.

Οι δύο δράστες επέστρεψαν στον τόπο του εγκλήματος όπου επιχείρησαν να καταστρέψουν τα ίχνη τους καθαρίζοντας το διαμέρισμα και πετώντας σε διάφορα σημεία της Καλαμαριάς τα ρούχα και τα προσωπικά αντικείμενα του θύματος, καθώς και το στρώμα του κρεβατιού πάνω στο οποίο τη δολοφόνησαν.

Κάμερες ασφαλείας κατέγραψαν καρέ καρέ τις κινήσεις τους.

Κλειδί για την εξιχνίαση του στυγερού εγκλήματος φαίνεται πως αποτέλεσαν τα δακτυλικά αποτυπώματα του 34χρονου φίλου του συντρόφου της άτυχης Γεωργίας, καθώς βρέθηκαν στο σπίτι όπου έμενε το ζευγάρι και οι αστυνομικοί διαπίστωσαν ότι ανήκουν σε σεσημασμένο άτομο.

Άμεσα τον προσήγαγαν στην ασφάλεια και εκεί ομολόγησε την δολοφονία.

Κατονόμασε τον σύντροφο της γεωργίας ως τον εγκέφαλο o οποίος αρνήθηκε τα πάντα και κυνικά ανέφερε στους αστυνομικούς.

«Έγινε λάθος, αλλιώς το σχεδιάζαμε», φέρεται να είπε ο 39χρονος στους αστυνομικούς.

Κακοστημένη… παράσταση
Ο 39χρονος που σύμφωνα με πληροφορίες είναι εθισμένος στον τζόγο προσπάθησε να παραπλανήσει τις αρχές, ισχυριζόμενος πως η γυναίκα του του είχε αφήσει μήνυμα πριν εξαφανιστεί. Έπαιζε θέατρο προσποιούμενος ότι αγωνιά για την τύχη της και έκρυβε το φονικό 8 μέρες. Μάλιστα προκλητικός , έκανε εκκλήσεις για βοήθεια στα μέσα ενημέρωσης.

Η πρώην σύντροφός του γυναικοκτόνου που έχει αποκτήσει μαζί του 2 παιδιά και τον είχε καταγγείλει για κακοποιητική συμπεριφορά τον περιγράφει ως έναν άνθρωπο αδίστακτο ικανό για όλα που δεν υπολόγιζε τίποτα.

«Ήξερα ότι θα κάνει κακό. Τον είχα καταγγείλει για ξυλοδαρμό. Βασικά όλες του τις συντρόφους τις χτυπούσε. Είχε εμμονή με τις γυναίκες. Με είχε χτυπήσει στο μάτι και του είχα κάνει μήνυση και ασφαλιστικά μέτρα. Έκλεβε από εμένα από το σπίτι. Τον σταυρό του μεγάλου του γιου μου το έκλεψε, του παιδιού του. Έκλεβε πράγματα», ανέφερε η πρώην σύντροφος του 39χρονου.

Αποτροπιασμό προκαλεί και το γεγονός ότι ο 39χρονος είχε κάνει τατουάζ στο χέρι του το όνομα της Γεωργίας έχοντας αναρτήσει αυτή τη φωτογραφία στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Με το ίδιο χέρι δολοφόνησε την γυναίκα του και ταυτόχρονα το αγέννητο παιδί τους.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ