Κοινωνία

Κολωνός: «Η μητέρα θα αποδείξει την αθωότητά της» - Τα όσα είπε ο δικηγόρος της

Για την υπόθεση σεξουαλικής κακοποίησης και μαστροπείας, έχουν οδηγηθεί στη φυλακή αρκετά άτομα ανάμεσα τους και η μητέρα της 12χρονης από τον Κολωνό. Μάλιστα η μητέρα προσπάθησε να επιτεθεί στον βασικό κατηγορούμενο. 

«Μου το είχε αναφέρει μήνες πριν ότι ‘πώς θα έρθω αντιμέτωπη με όλους αυτούς τους ανθρώπους’. Με το που είδε τον βασικό κατηγορούμενο δεν άντεξε, προσπάθησε να αποφύγει τον αστυνομικό κλοιό και να του επιτεθεί», είπε, μιλώντας στο MEGA, ο δικηγόρος της μητέρας 12χρονης, Απόστολος Λύτρας.

Για την απόφαση της Δικαιοσύνης να προφυλακίσει τη μητέρα της ανήλικης, αποδίδοντάς της κατηγορίες, τόνισε: «Δεν είναι η πρώτη φορά που βλέπουμε μια απόφαση ανακριτή και εισαγγελέα στο δικαστήριο να αλλάζει. Στα δικαστικά συμβούλια που η μητέρα έχει προσφύγει, υπήρχαν δικαστές και εισαγγελείς που είχαν διαφορετική άποψη από τους συγκεκριμένους, μειοψηφία μεν, αλλά υπήρχε διαφορετική άποψη από δικαστή που με 10 σελίδες ανέφερε τους λόγους για τους οποίους η μητέρα είναι αθώα.

Από εκεί και πέρα είναι μια ζωντανή διαδικασία το δικαστήριο, η μητέρα θα αποδείξει την αθωότητά της, ότι δεν έχει καμία σχέση με τις κατηγορίες που τη βαραίνουν και όλη της η οικογένεια είναι στο πλευρό της και πρωτίστως αυτό το 12χρονο παιδί».

«Οι ψυχολόγοι θα καταλάβαιναν αν έλεγε ψέματα η 12χρονη»

Όπως λέει ο ίδιος: «Το παιδί έχει μιλήσει με πάρα πολλούς ειδικούς, όλοι οι ψυχολόγοι έχουν την ίδια άποψη ότι αν το παιδί έλεγε ψέματα για τη μητέρα ή προσπαθούσε να την καλύψει, θα το καταλάβαιναν. Έχω ζητήσει οι ψυχολόγοι που έχουν παρακολουθήσει το παιδί να έρθουν στο δικαστήριο, να καταθέσουν και νομίζω ότι από αυτήν τη ζωντανή διαδικασία θα αποδειχθεί».

Για τον τραπεζικό λογαριασμό που ενοχοποιεί τη μητέρα αναφέρει: «Το θέμα το μεγάλο είναι ότι υπάρχει ένας λογαριασμός της μητέρας από τον οποίο υπάρχουν κάποιες αναλήψεις και καταθέσεις. Και για αυτό όμως έχει δώσει εξήγηση η 12χρονη ότι την κάρτα δεν την χρησιμοποιούσε η μητέρα αλλά τη χειριζόταν ο βασικός κατηγορούμενος της υπόθεσης. Στο τηλέφωνο της 12χρονης βρέθηκαν φωτογραφίες που θεωρείται ότι υπήρχε γνώση της μητέρας για αυτές, γι’ αυτό και έχουμε την κατηγορία (σ.σ. για πορνογραφία). Δεν στηρίζεται σε κάποιο άλλο στοιχείο, είναι εντελώς αυθαίρετο. Ο βασικός κατηγορούμενος δεν έχει αναφερθεί ποτέ στη μητέρα».

Ο δικηγόρος της μητέρας υπογραμμίζει πως: «Δεν υπάρχει περίπτωση να ακούσετε από μένα ότι αυτή η μητέρα είναι άμοιρη ευθυνών για το πώς έχει καταλήξει το παιδί. Έχει πολύ μεγάλη ότι της ξέφυγε ο έλεγχος, ότι έμπλεξε το παιδί. Την ευθύνη την έχει η μητέρα, είναι τελείως διαφορετικός όμως με την κατηγορία».

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μέση Ανατολή 0

Γιατί έφυγαν 50.000 Ρώσοι από την Τουρκία σε λίγους μήνες; Ο Ερντογάν ξαφνικά μειώνει την αγορά του πάμφθηνου ρωσικού φυσικού αερίου

Υπάρχει εκτίμηση για προσκόλληση στις ΗΠΑ παρά την πρόσφατη άρνηση Μπάιντεν-Όλα αυτά σημαίνουν κίνδυνο στο Αιγαίο για...
Ελληνοτουρκικά 0

Τρομερή αποκάλυψη με αριθμούς-Οι Βρυξέλλες δίνουν τεράστια κονδύλια στον Ερντογάν που τα χρησιμοποιεί για να απειλεί την Ελλάδα και την Κύπρο

Ο Α.Μποζκούρτ εκθέτει Ελλάδα και ΕΕ για τα δις ευρώ που δίνονται στην Τουρκία και πάνε σε Τζιχαντιστές και παρακράτος