Κοινωνία

Κοζάνη: Συνελήφθη άντρας για κλοπή σε σούπερ μάρκετ

Σύλληψη πραγματοποιήθηκε σε είσοδο σούπερ μάρκετ στην Κοζάνη από αστυνομικούς, που αφού ειδοποιήθηκαν έσπευσαν στο κατάστημα.

Ο 41χρονος έβαζε προϊόντα στις τσέπες του μπουφάν του, μέσα σε σούπερ μάρκετ στην Κοζάνη και έφευγε χωρίς να περάσει από το ταμείο. Την τελευταία φορά όμως, στάθηκε άτυχος. Οι υπεύθυνοι παρακολουθούσαν τις κινήσεις του, από τις κάμερες ασφαλείας και μόλις τον είδαν να βουτάει προϊόντα και να τα κρύβει, ειδοποίησαν την αστυνομία. Στο κατάστημα επικράτησε ένταση, με τον άντρα να μεταφέρεται με χειροπέδες σε αστυνομικό τμήμα της πόλης.

Όπως ανακοίνωσε η αστυνομία σύμφωνα με το newsit.gr, συνελήφθη την Πέμπτη (04-01-2024) το μεσημέρι στην Κοζάνη, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Κοζάνης, 41χρονος αλλοδαπός, για κλοπή.

Συγκεκριμένα, ο 41χρονος, νωρίτερα την ίδια ημέρα, εισήλθε σε κατάστημα «σούπερ μάρκετ» στην πόλη της Κοζάνης και αφαίρεσε από αυτό διάφορα προϊόντα αξίας περίπου 60 ευρώ, χωρίς να καταβάλλει το αντίτιμο.

Προανάκριση για την υπόθεση ενήργησε το Τμήμα Ασφάλειας Κοζάνης, ενώ ο συλληφθείς με τη δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος του οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κοζάνης.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μέση Ανατολή 0

Γιατί έφυγαν 50.000 Ρώσοι από την Τουρκία σε λίγους μήνες; Ο Ερντογάν ξαφνικά μειώνει την αγορά του πάμφθηνου ρωσικού φυσικού αερίου

Υπάρχει εκτίμηση για προσκόλληση στις ΗΠΑ παρά την πρόσφατη άρνηση Μπάιντεν-Όλα αυτά σημαίνουν κίνδυνο στο Αιγαίο για...