Κοινωνία
Ενημερώθηκε στις:

Έκρηξη Λαζόπουλου κατά Πορτοσάλτε: «Πόσο μ@λ@κ%ς μας περνάς; Αυτό κατάλαβες για τον θάνατο του Καρρά;» (βίντεο)

Ο Βασίλης Καρράς πέθανε σε ηλικία 70 ετών το απόγευμα της Κυριακής 24/12, με την είδηση του θανάτου του να σκορπά θλίψη στο πανελλήνιο.

Ο μεγάλος λαϊκός τραγουδιστής έδινε τον τελευταίο καιρό μεγάλη μάχη με τον καρκίνο, με την κατάσταση της υγείας του να είναι κρίσιμη. Μάλιστα, εδώ και περίπου έναν χρόνο είχε αποτραβηχτεί από τα φώτα της δημοσιότητας.

Το τελευταίο διάστημα ο Βασίλης Καρράς αντιμετώπιζε πολλά και σοβαρά προβλήματα υγείας. Μάλιστα, όπως είχε γίνει γνωστό, έδινε μάχη με τον καρκίνο. Σε όλα αυτά ήρθε, δυστυχώς, να προστεθεί και ο κορονοϊός από τον οποίο νόσησε.Ο Βασίλης Καρράς πέθανε από καρδιακή ανακοπή.

Εκτός εαυτού βγήκε ο Λάκης Λαζόπουλος κατά την διάρκεια του προσωπικού του podcast με τα όσα ανέφερε πριν από μερικές μέρες ο Άρης Πορτοσάλτε για τα αίτια θανάτου του Βασίλη Καρρά, όπως αναφέρει η gazzetta.gr

Ο δημοσιογράφος του ΣΚΑΪ είχε σχολιάσει πως τα εμβόλια του κορονοϊού συνεχίζουν να είναι εδώ και ότι θα έπρεπε, ενδεχομένως, να γίνουν ξανά υποχρεωτικά. Αφορμή στάθηκε όταν μαθεύτηκε πως ο Βασίλης Καρράς νοσούσε από covid στο τέλος.

Το σχόλιο αυτό προκάλεσε την έκρηξη του Λάκη Λαζόπουλου, ο οποίος είπε: «Ρε Πορτοσάλτε πραγματικά πόσο μ@λ@κες μας περνάς; Πέθανε από covid ο Βασίλης Καρράς; Αυτό κατάλαβες εσύ; Εγώ αυτό που καταλαβαίνω είναι ότι σε βάζουν οι φαρμακευτικές εταιρείες να ανακινείς το θέμα πάλι, υποχρεωτικότητας, εμβολιασμών.

Ξαναρχίζουν να βγαίνουν πάλι όσοι δεν έχουν ντροπή -κι εσύ ανήκεις σίγουρα σε αυτούς- και δεν έχουν ζητήσει μία συγγνώμη που μας έλεγαν ότι τα εμβόλια αυτά θα μας σώσουν... Ξέχασες τι έλεγες; Σταμάτα... Συγχαρητήρια για το θράσος σου αλλά λυπήσουν τη νοημοσύνη μας», ανέφερε μεταξύ άλλων.

Δείτε με το 07:20

Οι τελευταίες στιγμές του Βασίλη Καρρά

Ο Γιώργος Λιάγκας μέσα από το Πρωινό του ΑΝΤ1 είχε κάνει μια αποκάλυψη σχετικά με την υγεία του πριν πεθάνει. Όπως είπε ο καρκίνος είχε κάνει μετάσταση και σε άλλα σημεία.

«Ενώ όλοι γνωρίζαμε τη σοβαρότητα της κατάστασής του, στην πλειοψηφία των μέσων το σεβαστήκαμε, δεν λέγαμε λεπτομέρειες για την μεγάλη μάχη. Γνώριζαν όλοι ότι το τέλος του Βασίλη Καρρά, δυστυχώς, είναι αναπόφευκτο. Η πορεία προς τον θάνατο ήταν μοιραία, δεν υπήρχε καμία ελπίδα από τους γιατρούς. Το θέμα ήταν πόσο θα το καθυστερήσουν. Τελικά ένας καλός άνθρωπος επέλεξε να φύγει μια σημαντική ημέρα, παραμονή Χριστουγέννων.

Οι επιπλοκές του κορωνοϊού τον οδήγησαν στον θάνατο, ωστόσο είναι σίγουρο ότι ο καρκίνος είναι αυτός που τελικά τον έλιωσε τον άνθρωπο κυριολεκτικά, είχε κάνει πολλές μεταστάσεις. Παρότι έδινε μάχη δυόμισι χρόνια, δεν άντεξε και έφυγε την παραμονή των Χριστουγέννων», αποκάλυψε ο Γιώργος Λιάγκας για τον Βασίλη Καρρά.

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ