Κοινωνία

13χρονος δέχθηκε επίθεση με μαχαίρι στο Ίλιον-Νοσηλεύεται στο νοσοκομείο

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 13χρονος διαπληκτίστηκε με άλλον ανήλικο, ο οποίος τράβηξε μαχαίρι και τον τραυμάτισε ελαφρά. Το αγόρι μετέβη στο νοσοκομείο με δικό του μέσο για τις πρώτες βοήθειες και στη συνέχεια αποχώρησε.

Σε βάρος του ανήλικου δράστη σχηματίστηκε δικογραφία για επικίνδυνες σωματικές βλάβες και για παράβαση του νόμου περί όπλων.

 

Επίθεση σε ανήλικο και στην Αγία Παρασκευή


Το νέο περιστατικό στο Ίλιον έρχεται στη δημοσιότητα λίγο μετά τον ξυλοδαρμό ανηλίκου στην Αγία Παρασκευή από άλλους ανήλικους. 

Ο μαθητής της β' γυμνασίου βγήκε βόλτα με το σκυλάκι του, στον δρόμο ακριβώς δίπλα στο σπίτι του. Τότε τα τρία παιδιά, ενεργώντας σαν συμμορία, έστησαν ενέδρα στο αγόρι και το υπέβαλαν σε βασανιστήρια.

Του έκαναν κεφαλοκλείδωμα, επιχείρησαν να του πάρουν χρήματα και το κινητό του και χωρίς κανέναν δισταγμό, του έβγαλαν τα παπούτσια, του πήραν το σκυλάκι και τον ανάγκασαν να τους ακολουθεί ξυπόλητος στον δρόμο, ενώ τον χτύπησαν με γροθιές στο πρόσωπο,όπως αναφέρει το reader.gr.

Μάλιστα, ανάγκασαν τον 14χρονο να γονατίσει μπροστά τους και να εκφραστεί χυδαία για δύο κοπέλες, την ώρα που ένας εκ των τριών δραστών κατέγραφε με κινητό τηλέφωνο.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ