Κοινωνία

Ακούει κανείς στην Αθήνα; Ο Ολλανδός Βίλντερς μίλησε για το "τέρας του Ισλάμ στην Ευρώπη”-Έρχεται για πρώτη φορά ηχηρό χαστούκι στις Ευρωεκλογές (Βίντεο)

Σοβαρές εξελίξεις θα έχουμε στην Ευρώπη τα επόμενα 5 χρόνια σύμφωνα με τον εθνικιστή πολιτικό στην Ολλανδία ο οποίος νίκησε στις πρόσφατες εκλογές.

Ο ίδιος προδικάζει ουσιαστικά πιθανές εθνοτικές συγκρούσεις ενώ οι δηλώσεις του κρίνονται ιδιαίτερα σοβαρές σύμφωνα με τις συνεχιζόμενες ροές σε Ελλάδα, Ιταλία και Ισπανία.   

Ο Ολλανδός πολιτικός Γκ. Βίλντερς ανέφερε: “Τα επόμενα πέντε χρόνια, εάν οι ευρωπαϊκές χώρες δεν αλλάξουν πορεία και δεν ξεκινήσουν μαζικές απελάσεις, θα είναι πολύ αργά.

Μπορεί να είναι ήδη πολύ αργά. Η Ευρώπη έχει πολεμήσει ενάντια στην ισλαμική εισβολή για εκατοντάδες χρόνια. Και η σημερινή αδύναμη γενιά απλώς τους άφησε να μπουν χωρίς μάχη.

Έχουμε εισαγάγει ένα τέρας στην Ευρώπη και αυτό το τέρας ονομάζεται Ισλάμ», λέει ο αρχηγός του κόμματος PVV, Γκέερτ Βίλντερς.

Το πρόβλημα γίνεται υπαρκτό και αφορά ειδικά και την Ελλάδα, στην οποία εισέρχονται καθημερινά εκατοντάδες μετανάστες σε όλα τα σημεία και πλάτη του Αιγαίου.

Όλοι αυτοί ήδη ξεκίνησαν να τριγυρίζουν στις γειτονιές της Αθήνας και άλλων πόλεων, αναζητώντας την τύχη τους, ενώ σημαντικό πρόβλημα έχει ήδη δημιουργηθεί σε ορισμένες περιοχές της πρωτεύουσας που έχουν κατακλυστεί από αλλοδαπούς.

Η χώρα μας με τον νέο νόμο θα νομιμοποιήσει έμμεσα χιλιάδες από αυτούς για να γίνουν εργάτες σε εργοστάσια και εργάτες γης στην επαρχία.

Το θέμα όμως είναι ότι την ίδια περίοδο χιλιάδες Έλληνες νέοι εξακολουθούν να φεύγουν στο εξωτερικό, αφού δεν μπορούν να ζήσουν με 750 ευρώ βασικό μισθό και την ακρίβεια να χτυπά κόκκινο.

Η χώρα μας, όπως και γειτονικές χώρες γεμίζουν από αλλοεθνείς, οι οποίοι είναι μουσουλμάνοι κυρίως, εισάγοντας νέα ήθη και έθιμα στην Ευρώπη, κάτι που θα το δούμε να δίνει "συγκρουσιακού τύπου" αποτελέσματα τα λίγα επόμενα χρόνια.

Το πολιτικό σκηνικό αλλάζει στην ΕΕ, και οι γηγενείς πολίτες, είναι σε πολλές χώρες εξοργισμένοι με τις κυβερνήσεις τους, και μια πρώτη γεύση της νέας κατάστασης θα δοθεί στις Ευρωεκλογές του 2024.

Μόνο που δεν γνωρίζουμε αν οι κυβερνώντες παντού θα λάβουν το μήνυμα ή θα το αγνοήσουν επιδεικτικά όπως κάνουν συνεχώς μετά το 2015, χρονιά που ο "οδοστρωτήρας" της ΕΕ, η Α.Μέρκελ, άνοιξε τις πόρτες της Ευρώπης στους ξένους.        

Χωρίς ντόπιους και γυναίκες με χιλιάδες αλλοδαπούς εορτάστηκε το 2024 στις κεντρικές πλατείες πόλεων στην Ευρώπη

Πραγματικά μια αλλόκοτη κατάσταση είδαμε σε πολλά βίντεο, και στην Ελλάδα φυσικά, με την εορτή του νέους έτους με την μαζική μη παρουσία γηγενών ανδρών και γυναικών σε κεντρικότατες πλατείες πολλών πόλεων.

Πόλεις όπως το Άμστερνταμ, το Βερολίνο, το Μιλάνο, η Αθήνα, ή Μασσαλία και πολλές άλλες γέμισαν με αλλοδαπούς Μουσουλμάνους κυρίως, ενώ οι ντόπιοι δεν πάτησαν καν το πόδι τους για την έλευση του νέου έτους.

Ο κύριος λόγος για να μην κρυβόμαστε είναι το γεγονός των επεισοδίων που είχαν λάβει χώρα τα προηγούμενα χρόνια, ανάμεσα σε ντόπιους και αλλοδαπούς, τα οποία διαμόρφωσαν ένα σκηνικό αλλόκοτο για την Ευρώπη.

Που οδηγούμαστε και τι θα γίνει τελικά με την ενσωμάτωση ανθρώπων με διαφορετική κουλτούρα και συνήθειες, το έχουν προφητεύσει ειδικοί εδώ και 10 χρόνια τουλάχιστον, και σίγουρα δεν θα είναι καλό να επαληθευτούν.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ