Κοινωνία
Ενημερώθηκε στις:

Βουλγαρία: 8 Έλληνες τραυματίες σε τροχαίο με τουριστικό λεωφορείο

Νεότερη ενημέρωση

Συναγερμός σήμανε στις αρχές της Βουλγαρίας την Τρίτη 2 Ιανουαρίου, όταν ένα τουριστικό λεωφορείο με προορισμό τη Σόφια -στο οποίο επέβαιναν και Έλληνες- συγκρούστηκε με μια νταλίκα από την Τουρκία και βγήκε εκτός δρόμου.

Όπως αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες από ΜΜΕ της χώρας, δέκα άτομα τραυματίστηκαν - ανάμεσά τους και Έλληνες επιβάτες.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Newsbomb.gr που μίλησε με Έλληνες που βρισκόταν στον λεωφορείο από τα 10 άτομα που τραυματίστηκαν έχει τραυματιστεί πιο σοβαρά η Ελληνίδα ξεναγός.

«Έτρεχαν αίματα στα πρόσωπά μας, προσπαθούσαμε να απεγκλωβίσουμε όσους ήταν πιο σοβαρά τραυματισμένοι», ήταν τα πρώτα λόγια της Σταυρούλας Ηλιοπούλου στο Newsbobm.gr.

Περιγράφοντας πως έγινε το ατύχημα σημειώνει:«Πηγαίναμε ταξίδι οδικώς από Αθήνα στην Ρουμανία. Ξεκινήσαμε στις 29 Δεκεμβρίου. Μετά από μια εκδρομή μας στα Καρπάθια είχαμε ένα μικρό τροχαίο, μια καραμπόλα και πέφτουμε σε ένα μικρό βανάκι και σπάνε παρμπρίζ και προφυλακτήρες. 31/12 μεταφερόμαστε στο ξενοδοχείο. Δεν είχαμε και άλλη λύση και παρά το γεγονός ότι ο Έλληνας οδηγός μας ήταν πολύ καλός ζητάμε αλλαγή πούλμαν γιατί είχε ζημιά. »

Αρχικό κείμενο

Τροχαίο ατύχημα στη Βουλγαρία ανάμεσα σε ένα τουριστικό λεωφορείο και ένα φορτηγό, είχε ως αποτέλεσμα τον τραυματισμό 8 Ελλήνων τουριστών και 2 Ρουμάνων.

Το τροχαίο συνέβη όταν το πούλμαν που τους μετέφερε προς τη Σόφια συγκρούστηκε με τουρκικό φορτηγό στον δρόμο από την πόλη Ρούσε προς την πόλη Μπιάλα, στο ύψος του Μπόροβο στη Βουλγαρία.

Οι τραυματίες μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο με ελαφρά τραύματα χωρίς να διατρέχει κίνδυνο η ζωή τους, σύμφωνα με την ενημέρωση των βουλγαρικών αρχών.

Το πούλμαν με τους τουρίστες, με Ρουμάνο οδηγό 36 ετών, βγήκε από τον δρόμο μετά τη σύγκρουση με το φορτηγό που οδηγούσε 50χρονος Τούρκος. Σύμφωνα με πληροφορίες με το λεωφορείο ταξίδευαν 50 τουρίστες από την Ελλάδα που γιόρταζαν την Πρωτοχρονιά στο Βουκουρέστι.

«Επιστρέφαμε στην Ελλάδα, αλλά τα πράγματα δεν πήγαν καλά. Τη Δευτέρα είχαμε ένα παρόμοιο περιστατικό στη Ρουμανία. Μας άλλαξαν όχημα και οδηγό και μετά είχαμε δεύτερο ατύχημα στη Βουλγαρία», ανέφερε ένας από τους επιβάτες σε τοπικά μέσα ενημέρωσης.

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ