Κοινωνία
Ενημερώθηκε στις:

Ηράκλειο: Τα πρωτοχρονιάτικα κάλαντα άκουσαν ασθενείς του Βενιζέλειου νοσοκομείου Ηρακλείου

Μαθητές Γυμνασίου έκαναν έκπληξη στους ασθενείς του Βενιζέλειου νοσοκομείου Ηρακλείου λέγοντας τους τα πρωτοχρονιάτικα κάλαντα.

Πρωινή μελωδική επίσκεψη παραμονή Πρωτοχρονιάς, μαθητών του 1ου Εσπερινού Γυμνασίου Νέας Αλικαρνασσού στο Βενιζέλειο νοσοκομείο στο Ηράκλειο.

Σύμφωνα με το newsit.gr, οι μαθητές, ντυμένοι Άγιοι Βασίληδες, επισκέφθηκαν το νοσοκομείο και πέρασαν από τους θαλάμους των ασθενών για να  τους πουν τα κάλαντα.

Τα μελωδικά κάλαντα, συνοδεία του «απαραίτητου» τριγώνου, ήταν μία ευχάριστη έκπληξη για ανθρώπους που αυτές τις εορταστικές ημέρες βρίσκονται σε έναν θάλαμο νοσοκομείου.

Οι μαθητές, οι ασθενείς και οι συνοδοί τους αντάλλαξαν ευχές για τη νέα χρονιά, ενώ δεν παρέλειψαν να ευχαριστήσουν τους κοκκινοντυμένους «καλαντάρηδες» για την απροσδόκητη, όμορφη έκπληξη.

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πολεμικό Ναυτικό 0

Η Κομισιόν ενέκρινε την επόμενη φάση-Αναμένουμε την κατασκευή πρωτότυπων υπερσύγχρονων Κορβετών μέσω PESCO με στόχο το ελληνικό ΠΝ

Η χώρα μας μέσω αυτού του προγράμματος έχει μια μεγάλη ευκαιρία αναβάθμισης της δυνατότητας της να κατασκευάσει αρκετές...