Κοινωνία
Ενημερώθηκε στις:

Το «ύστατο χαίρε» στον Βασίλη Καρρά στη γενέτειρά του το Κοκκινοχώρι Καβάλας

Στην γενέτειρα του στο Κοκκινοχώρι Καβάλας γράφεται σήμερα ο επίλογος για τον μεγάλο λαϊκό ερμηνευτή Βασίλη Καρρά, ο οποίος έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 70 ετών την παραμονή των Χριστουγέννων.

Το «παρών» στον Ιερό Ναό Αγίου Νέστορος δίνουν από το πρωί πάρα πολλοί φίλοι που αγάπησαν τη βαριά και γεμάτη από συναίσθημα φωνή του.

 

Δείτε live:

 

Λίγο πριν τις 10 το πρωί, στην εκκλησία έφτασε και ο αδελφός του αγαπημένου τραγουδιστή.

 

Η άφιξη του αδερφού του Βασίλη Καρρά:

 

 

Το τρισάγιο θα τελεστεί στις 12, ενώ η σορός θα μεταφερθεί στα κοιμητήρια με τη συνοδεία της φιλαρμονικής «Απόλλων Ροδολίβους»,όπως αναφέρει το protothema.gr.

«Ήταν ένας εξαιρετικός άνθρωπος, κλείνει ένα μεγάλο κεφάλαιο του λαϊκού τραγουδιού, με βοήθησε πολύ, τον αγαπάμε πολύ. Πάνω από όλα ήταν άνθρωπος», δήλωσε ο τραγουδιστής Σάκης Αρσενίου.

 

 

«Αφήνει μεγάλη παρακαταθήκη όχι μόνο ως τραγουδιστής αλλά και ως άνθρωπος, είχα την τύχη να γνωρίσω και τις δύο πλευρές», είπε ο Χρήστος Μενιδιάτης.

 


«Ο Βασίλης ήταν άρρωστος με τη μουσική, σε βαθμό που δεν μπορείτε να το φανταστείτε. Όταν είχαμε πάει Αμερική και όλοι βγαίναμε έξω, ο Βασίλης καθόταν στο ξενοδοχείο και έγραφε κομμάτια», είπε χαρακτηριστικά μέλος της ορχήστρας του λαϊκού ερμηνευτή.

 

GALLERY

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ