Κοινωνία
Ενημερώθηκε στις:

Θρίλερ στη Νέα Σμύρνη: Νεκρός 16χρονος μέσα στο σπίτι του από πολλαπλές μαχαιριές! Ομολόγησε ο αδερφός του- ''Εγώ τον σκότωσα'' (Upd)

Nεώτερη ενημέρωση

 

Ένας 16χρονος εντοπίστηκε αιμόφυρτος μέσα στο ίδιο του το σπίτι στη Νέα Σμύρνη με σοβαρά τραύματα από αιχμηρό αντικείμενο, πιθανότατα ψαλίδι. Ο 18χρονος αδελφός του ομολόγησε ότι τον σκότωσε κατά τη διάρκεια καβγά για μια μπλούζα.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο ανήλικος είχε δεχθεί πολλαπλές μαχαιριές στον θώρακα, τον λαιμό και στα χέρια. Μεταφέρθηκε τραυματισμένος στο Λαϊκό Νοσοκομείο, όπου και κατέληξε. 

Όπως μετέδωσε το OPEN o 18χρονος ανέφερε πως διαπληκτίστηκε με τον αδερφό του για μία μπλούζα και πάνω στον καβγά τον κυνήγησε και με ένα ψαλίδι που βρήκε μπροστά του τον χτύπησε μια φορά στο στήθος.

 

Αρχικό κείμενο 

Δεκαεξάχρονος έχασε τη ζωή του μετά τον σοβαρό τραυματισμό του με αιχμηρό αντικείμενο μέσα στο σπίτι του επί της οδού Σταδίου, στη Νέα Σμύρνη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 16χρονος δέχθηκε πολλαπλές μαχαιριές στον θώρακα στον λαιμό και στα χέρια, με αιχμηρό αντικείμενο.

Ο έφηβος σοβαρά τραυματισμένος στο στήθος μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Λαϊκό Νοσοκομείο όπου κατέληξε.

Το τραγικό περιστατικό έγινε γνωστό όταν αστυνομικοί, οι οποίοι ειδοποιήθηκαν από γείτονες που άκουσαν φωνές, μετέβησαν χθες Τρίτη γύρω στις 21:00 στο σπίτι όπου διέμενε ο 16χρονος.

Η μητέρα μαζί με τον αδερφό του θύματος μετέβη στην ΓΑΔΑ για να καταθέσει.

Εκείνη τη στιγμή, στο διαμέρισμα βρίσκονταν η γιαγιά του θύματος, η μητέρα του και ο 18χρονος αδελφός του με την κοπέλα του.

Οι συνθήκες του θανάσιμου τραυματισμού του παιδιού παραμένουν, μέχρι στιγμής, αδιευκρίνιστες και για την εξακρίβωσή τους διεξάγεται έρευνα από την αστυνομία ενώ καταθέσεις δίνουν όσοι παρευρίσκονταν στο τραγικό συμβάν.

Τι δήλωσε στο MEGA  η γιαγιά του θύματος και του 18χρονου αδερφού του:

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ