Κοινωνία
Ενημερώθηκε στις:

Καρέ καρέ η δράση διαρρηκτών παραμονή Χριστουγέννων - "Ξήλωσαν" χρηματοκιβώτιο από εταιρεία στη Χαλκιδική (Βίντεο)

Όπως φαίνεται μάλιστα σε βίντεο - ντοκουμέντο, που εξασφάλισε η ΕΡΤ, οι διαρρήκτες κατάφεραν να εισβάλουν σε εταιρεία, όπου και είχαν εντοπίσει το χρηματοκιβώτιο.

Η δράση της συμμορίας διαρρηκτών καταγράφηκε καρέ-καρέ, καθώς μέσα από το οπτικό υλικό φαίνεται να «ξηλώνουν» το χρηματοκιβώτιο που ήταν πακτωμένο στο έδαφος, και αφού το έσυραν στον διάδρομο και στις σκάλες, στη συνέχεια το φόρτωσαν στο επιχειρησιακό τους αυτοκίνητο και εξαφανίστηκαν.

Όταν οι ιδιοκτήτες διαπίστωσαν την κλοπή, ενημέρωσαν την αστυνομία. Κλιμάκιο από τα εγκληματολογικά εργαστήρια ερεύνησε τους χώρους που κινήθηκαν οι κλέφτες, για δακτυλικά αποτυπώματα και γενετικό υλικό.

Στον Γέρακα Αττικής

Μία άλλη διάρρηξη, σύμφωνα με την ΕΡΤ σημειώθηκε στα γραφεία εταιρείας εμπορίας αυτοκίνητων στο Γέρακα. Εκεί, οι δράστες παραβίασαν την κεντρική είσοδο, εισήλθαν στο εσωτερικό και αφού ερεύνησαν όλα τα συρτάρια στο λογιστήριο, βρήκαν σύμφωνα με τον ιδιοκτήτη 50.000 ευρών τα πήραν και χάθηκαν στο σκοτάδι.

Οι κάμερες κατέγραψαν και εκεί τις κινήσεις των δραστών, που αναζητούνται από την Ασφάλεια Παλλήνης.

Το οπτικό υλικό που κατέγραψαν οι κάμερες της επιχείρησης, το παρέλαβε η Ασφάλεια και προσπαθεί να ταυτοποιήσει τα μέλη της συμμορίας.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ