Κοινωνία
Ενημερώθηκε στις:

Κτηνωδία στην Θεσσαλονίκη: Ρασοφόρος επιτέθηκε σε σκύλο με αιχμηρό αντικείμενο! (Εικόνες-Βίντεο)

Το αδιανόητο συμβάν έγινε περίπου στις 2:30 τα ξημερώματα στην πλατεία Παραμάνα, όταν, σύμφωνα με την καταγγελία στην ΕΛ.ΑΣ., ο 50χρονος πλησίασε αδέσποτα σκυλιά, τα κυνήγησε με αιχμηρό αντικείμενο και τραυμάτισε το ένα.

Η εθελόντρια στο Φιλοζωικό Σωματείο Προστασίας και Πρόνοιας, Μαρία Χρυσίδου,ανέφερε πως ο άντρας, ο οποίος ήταν ντυμένος σαν μοναχός, πλησίασε τα σκυλιά που ήταν έξω από κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος και μαχαίρωσε το ένα.

«Τρόμαξε, άρχισε να κλαίει και έτρεξε για να φύγει», τονίζει η κυρία Χρυσιδου, επισημαίνοντας ότι εντόπισαν το σκυλί σήμερα, υπέβαλαν καταγγελία στην ΕΛ.ΑΣ. και οι αστυνομικοί πέρασαν χειροπέδες στον 50χρονο.

«Ήρθε η γνωμάτευση για το σκυλί αλλά πρέπει να εξεταστεί και από κτηνίατρο του Δήμου. Η γνωμάτευση του ιδιώτη κτηνιάτρου λέει ότι είναι σίγουρα μαχαίρωμα και όχι δάγκωμα από άλλο ζώο. Αύριο θα μεταφερθεί και στον γιατρό του Δήμου για εξετάσεις», σημειώνει, προσθέτοντας ότι νωρίτερα την Κυριακή η ίδια δέχθηκε απειλή από άλλο άτομο στην περιοχή που της είπε ότι θα ρίξει φόλες στα αδέσποτα.

 

Το σκυλί, μετά την επίθεση που φέρεται να δέχθηκε, λαμβάνει φαρμακευτική αγωγή και δεν κινδυνεύει η ζωή του,όπως αναφέρει το protothema.gr.

«Μετά το περιστατικό στο Ωραιόκαστρο, με τον θάνατο της γυναίκας, υπάρχουν άνθρωποι που εκμεταλλεύονται αυτές τις καταστάσεις για τα αδέσποτα», σημειώνει η εθελόντρια.

Ο 50χρονος συνελήφθη και εις βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για παράβαση της νομοθεσίας περί ζώων και περί όπλων και αναμένεται να οδηγηθεί στον εισαγγελέα. Την προανάκριση ενεργεί το αστυνομικό τμήμα Θέρμης.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ