Κοινωνία
Ενημερώθηκε στις:

Νέα μόδα! «Allahu Akbar», ένα μαχαίρι και ότι βρέξει ας κατεβάσει- Νέο περιστατικό στην Νέα Ιωνία με Πακιστανό που συνελήφθη

Λίγο πριν τις δέκα το βράδυ της Πέμπτης, οι κάτοικοι της Νέας Ιωνίας, κάλεσαν την Άμεση Δράση, καθώς ένας νεαρός Πακιστανός, περιφερόταν στα στενάκια, φώναζε «Allahu Akbar» και κρατούσε ένα μαχαίρι στο χέρι. 

Αμέσως η ΕΛ.ΑΣ κινητοποιήθηκε, εντόπισε τον άνδρα κοντά στον σταθμό του ΗΣΑΠ, τον ακινητοποίησε και επιβεβαίωσε ότι είχε στην κατοχή του ένα μαχαίρι 21 εκατοστών, και όπως ήταν λογικό, τον συνέλαβε και σχηματίστηκε σε βάρος του δικογραφία, για παράβαση του νόμου περί όπλων , παράνομη οπλοφορία και οπλοκατοχή. 

Σύμφωνα με πληροφορίες της αστυνομίας, πρόκειται για έναν νεαρό 26 ετών

Μετά από αναζητήσεις εντόπισαν και έναν δεύτερο άνδρα, πακιστανικής επίσης καταγωγής, 20 ετών, ο οποίος έφερε επίσης πάνω του μαχαίρι.

Δεν είναι λίγα τα περιστατικά το τελευταίο διάστημα στην χώρα μας. Ας μην ξεχνάμε το σκηνικό στον Άγιο Παντελεήμονα, ο νεαρός πάλι, Σύριος όμως, είχε μπουκάρει στον Ιερό Ναό Αγίου Παντελεήμονα στο κέντρο της Αθήνας, φώναζε «Allahu Akbar» και συνελήφθη. 

https://www.youtube.com/watch?v=0bgbB2ULYk4https://www.youtube.com/watch?v=NjBdGYXHmBA

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ