Κοινωνία

Θεσσαλονίκη: Έρευνα της αστυνομίας στο σπίτι του ιδιοκτήτη των σκυλιών

Έρευνα στο σπίτι του 37χρονου στη Νεοχωρούδα Θεσσαλονίκης πραγματοποίησαν την Παρασκευή αστυνομικοί, προκειμένου να δουν τον χώρο και να βρουν στοιχεία για τις συνθήκες υπό τις οποίες τα σκυλιά επιτέθηκαν στην 50χρονη Ελισσάβετ με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή της.

Παρουσία Πταισματοδίκη και κατόπιν εντολής εισαγγελέα, οι Αρχές έλεγξαν τον φράχτη και τον αύλειο χώρο στον οποίο ζούσαν τα τρία σκυλιά και πραγματοποίησαν έρευνα και στον εσωτερικό χώρο του σπιτιού για περαιτέρω στοιχεία. Την έρευνα πραγματοποίησαν αστυνομικοί του Α.Τ. Ωραιοκάστρου.

«Τα σκυλιά τρόμαξαν από το αλυσοπρίονο» υποστήριξε ο ιδιοκτήτης των σκυλιών που σκότωσαν την 50χρονη

Δεν υπήρχε καμία τρύπα στο πλέγμα της περίφραξης, φέρεται να υποστήριξε ο 37χρονος ιδιοκτήτης των σκυλιών που κατασπάραξαν την 50χρονη Ελισάβετ στη Νεοχωρούδα, στη Θεσσαλονίκη, σύμφωνα με το απολογητικό του υπόμνημα, πριν οδηγηθεί στην φυλακή.

Όπως είπε ο 37χρονος, «τα σκυλιά ήταν διαρκώς φροντισμένα και καλοταϊσμένα», ενώ, «η αυλή περιβάλλεται εν μέρει από τσιμεντένιο τοίχο και εν μέρει από περίφραξη με πλέγμα ύψος 2,5 μέτρων».

Ο ίδιος φέρεται να δήλωσε «συντετριμμένος και συγκλονισμένος» από τον θάνατο της 50χρονης και αρνήθηκε στο απολογητικό υπόμνημά του την κατηγορία της ανθρωποκτονίας με ενδεχόμενο δόλο.

«Είμαι συντετριμμένος και συγκλονισμένος από τον τραγικό θάνατο της Ελισάβετ, κλαίω διαρκώς και εκφράζω τα θερμά μου συλλυπητήρια στην οικογένεια. Ουδέποτε προέβλεψα ότι θα διαφύγουν τα σκυλιά από την περίφραξη, ούτε μπορούσα να το προβλέψω, ουδέποτε προέβλεψα ότι τα σκυλιά θα επιτεθούν σε άνθρωπο, ούτε μπορούσα να το προβλέψω και φυσικά ουδέποτε αποδέχτηκα ή επιδοκίμασα τον τραυματισμό ή τον θάνατο κάποιον ανθρώπου από τα σκυλιά. Σε καμία περίπτωση δεν ήθελα, ούτε αποδέχτηκα τον θάνατο της Ελισάβετ, η οποία μάλιστα σε κάποια στιγμή μας έφερε ως δώρο στο σπίτι για τη μητέρα μου ένα φουρνάκι», σημείωσε μεταξύ άλλων ο 37χρονος.

Ο 37χρονος υποστήριξε ότι «τα σκυλιά ήταν φιλικά και χαρούμενα και τα είχα εκπαιδεύσει να υπακούουν, παρά το γεγονός ότι τα είχα υιοθετήσει από το δρόμο. Είναι αυτονόητο ότι ως φύλακες, όταν πλησίαζε όποιος την περίφραξη, άρχιζαν να γαβγίζουν, όπως κάνουν όλα τα σκυλιά, όταν πλησιάζει κάποιος στην αυλή τους».

Όπως υποστήριξε, το μεσημέρι της Κυριακής εκτελούνταν κοπτικές εργασίες δέντρων στην αυλή του σπιτιού της 50χρονης με αλυσοπρίονο, το οποίο, όπως είπε, «παρήγαγε διαπεραστικούς και εκκωφαντικούς θορύβους», ενώ συμπλήρωσε πως το σπίτι του θύματος βρίσκεται στα 100 μέτρα από το δικό του.

Ακόμη, τόνισε ότι «τα σκυλιά ένιωσαν μεγάλο κίνδυνο και ότι απειλούνται από τον θόρυβο και προσπάθησαν να φύγουν. Έτσι διέρρηξαν το πλέγμα. Δεν μπορούσα να προβλέψω ότι θα το σπάσουν ούτε να αποτρέψω τη διαφυγή τους».

Για απόπειρα βιασμού είχε καταδικαστεί ο 37χρονος – Tι δείχνει το ποινικό παρελθόν του

Από όσα βλέπουν το φως της δημοσιότητας δεν είναι η μόνη φορά που είχε απασχολήσει τις αρχές.

Όπως μετέδωσε το Mega, ο 37χρονος, που κρίθηκε προφυλακιστέος για τον θάνατο της γυναίκας στη Θεσσαλονίκη από τα σκυλιά, είχε κατηγορηθεί πριν από 13 χρόνια, το 2010, για απόπειρα ληστείας μοτοσικλέτας στην Αλεξανδρούπολη. Τότε είχε συλληφθεί από τις Αρχές.

Το περισταστικό του 2015

Το 2015, ο άνδρας είχε απασχολήσει εκ νέου τις Αρχές, καθώς είχε μπει σε είσοδο πολυκατοικίας και είχε αυνανιστεί μπροστά σε μια 20χρονη. Ο 37χρονος είχε κατηγορηθεί για πρόκληση σκανδάλου με ακόλαστες πράξεις. Ο άνδρας αντιμετώπισε παρόμοιες κατηγορίες και για πράξεις σε βάρος άλλης γυναίκας, στην Αλεξανδρούπολη.

Έναν χρόνο αργότερα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ο άνδρας αποπειράθηκε να βιάσει την 20χρονη, στην οποία είχε επιτεθεί τον Οκτώβριο του 2015. Η νεαρή κατήγγειλε το συμβάν και η υπόθεση έφτασε στα δικαστήρια.

Η απόπειρα βιασμού το 2016

«Η απόπειρα βιασμού σε βάρος μου έγινε το 2016. Ήμουν φοιτήτρια στην Κομοτηνή. Πάλεψα μαζί του και στάθηκα τυχερή, γιατί βρέθηκε ένα παιδί εκείνη την ώρα στο σημείο, εκείνος τρομοκρατήθηκε και έφυγε», είπε στο Mega η φοιτήτρια.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του Mega ο άνδρας φέρεται να παραμελούσε τα σκυλιά που κατασπάραξαν την άτυχη 50χρονη από τη Θεσσαλονίκη.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

“Φωτιά” άναψε στον Μακρόν ο Ερντογάν-Ενισχύσεις από τον γαλλικό στρατό έφθασαν στη Νέα Καληδονία που “ καίγεται” από άκρη σε άκρη

Οι γαλλικές μυστικές υπηρεσίες (DGSI) βλέπουν ξεκάθαρα πλεκτάνη πίσω από την εξέγερση από τις τουρκικές μυστικές...
Ένοπλες Συρράξεις 0

Ο Ζελένσκυ σε πανικό: Μία ρωσική τεθωρακισμένη Μεραρχία κινείται ανεξέλεγκτα στο Χάρκοβο ενώ συναντώνται Πούτιν και Σι Τζινπίνγκ (Βίντεο)

ΟΙ Ρώσοι προελαύνουν σε Ζαπορίζιε Χερσώνα και Ντιεπρπετρόφσκ-Αλεξάνντερ Ζιμόφσκυ : Οι ρωσικές δυνάμεις προελαύνουν...