Κοινωνία

Έκρηξη στον Πειραιά: Ραγίζει καρδιές ιδιοκτήτρια καταστήματος - «Πάει η γατούλα μου»

Ισχυρή έκρηξη σημειώθηκε τα ξημερώματα της Τετάρτης (13/12) στον Πειραιά, και πιο συγκεκριμένα σε είσοδο πολυκατοικίας στην οδό Φίλωνος, όπου στεγάζονται γραφεία, με αποτέλεσμα να καταγραφούν σοβαρές υλικές ζημιές.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η ΕΛΑΣ έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τη σύλληψη των δραστών, που τοποθέτησαν τον εκρηκτικό μηχανισμό στο κέντρο του Πειραιά, ενώ μέσα στο κτίριο έχει σχηματιστεί κρατήρας σαράντα –περίπου– εκατοστών. Ιδιοκτήτρια καταστήματος, το οποίο ισοπεδώθηκε, μίλησε στον ΣΚΑΪ και ράγισε καρδιές καθώς έχασε τη γάτα της μέσα στην έκρηξη.

«Το μαγαζί που ισοπεδώθηκε ήταν δικό μας. Έχει καταστρεφεί ολοσχερώς, το ωστικό κύμα τα πέταξε όλα έξω. Το 2020 είχαν τοποθετήσει γκαζάκια αλλά δεν ήταν κάτι. Πού να πάει το μυαλό μου, μία ήσυχη γειτονιά είμαστε, όλοι γνωριζόμαστε με όλους, είμαστε τόσα χρόνια. Δεν είχαμε θέματα και δεν το είχαμε ασφαλίσει. Ψάχνω τη γάτα μου, η οποία γάτα δεν υπάρχει πλέον, πάει η γατούλα μου» είπε η ιδιοκτήτρια.

Έκρηξη στον Πειραιά: Ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό των δραστών 

Σε είσοδο πολυκατοικίας, στην οδό Φίλωνος, στο κέντρο του Πειραιά, όπου στεγάζονται γραφεία, εξερράγη αυτοσχέδιος εκρηκτικός μηχανισμός τα ξημερώματα της Τετάρτης (13/12) με αποτέλεσμα να υποστούν σοβαρές υλικές ζημιές το κτίριο και παρακείμενα καταστήματα. Σύμφωνα με το ΑΠΕ - ΜΠΕ δεν αναφέρθηκαν τραυματισμοί.

Η οδός Φίλωνος αποκλείστηκε από την αστυνομία, λόγω της έκρηξης, ενώ στο σημείο βρίσκεται κλιμάκιο του τμήματος Εξουδετέρωσης Εκρηκτικών Μηχανισμών.

 

Σύμφωνα με το Mega, το συμβάν σημειώθηκε λίγο μετά την 01:00, κοντά στα δικαστήρια στον Πειραιά και πλησίον της Σωτήρος Διός. Η έκρηξη είχε ως αποτέλεσμα να καταστραφεί ολοκληρωτικά κατάστημα υποδημάτων που βρίσκεται στο ισόγειο, κατά τις ίδιες πηγές.

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

“Φωτιά” άναψε στον Μακρόν ο Ερντογάν-Ενισχύσεις από τον γαλλικό στρατό έφθασαν στη Νέα Καληδονία που “ καίγεται” από άκρη σε άκρη

Οι γαλλικές μυστικές υπηρεσίες (DGSI) βλέπουν ξεκάθαρα πλεκτάνη πίσω από την εξέγερση από τις τουρκικές μυστικές...