Κοινωνία

Ισχυρή έκρηξη τα ξημερώματα σε κατάστημα στον Πειραιά-Από θαύμα σώθηκε άστεγος, διαλύθηκαν καταστήματα (Βίντεο)

Λίγο μετά την 1 τα ξημερώματα, κοντά στα δικαστήρια στον Πειραιά, και πλησίον της Σωτήρος, εξερράγη εκρηκτικός μηχανισμός με αποτέλεσμα να καταστρέψει ολοκληρωτικά κατάστημα υποδημάτων που βρίσκεται στο ισόγειο.

Το σημείο είναι αποκλεισμένο και οι Αρχές κάνουν έρευνα για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες έγινε η έκρηξη.

Είναι μια πολυκατοικία όπου στεγάζονται ναυτιλιακές εταιρείες και δικηγορικά γραφεία.

Μάλιστα «άγιο» είχε ένας άστεγος ο οποίος κοιμόταν διπλά από το κτίριο στον αριθμό 61-65.

Ο εκρηκτικός μηχανισμός τοποθέτησέ στην είσοδο της πολυκατοικίας, ωστόσο το κατάστημα υποδημάτων που ήταν στο ισόγειο υπέστη και την ολοκληρωτική καταστροφή.

Σε απόσταση 10-150 μέτρων έχουν υποστεί υλικές ζημίες και άλλα καταστήματα.

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

polemos-urania-rosia
Ένοπλες Συρράξεις 0

Για αυτό δεν το εγκαταλείπει ο Ζελένσκι! 10 χιλιάδες Ουκρανοί στρατιώτες σκοτώθηκαν για την υπεράσπιση του Ποκρόβσκ -Δείτε την περικύκλωση σε live χάρτη

Όσο και εάν επιθυμεί το Κίεβο να διατηρήσει υπό τον έλεγχό του το Ποκρόβσκ, οι δυνάμεις των αμυνόμενων εξουθενώνονται