Κοινωνία

Καλύβια: Θανατηφόρο τροχαίο κόστισε την ζωή μιας γυναίκας

Ένα αυτοκινητικό ατύχημα που συνέβη χθες το απόγευμα στα Καλύβια Θορικού είχε ως αποτέλεσμα τον θάνατο μιας γυναίκας, ενώ ένας άνδρας τραυματίστηκε. Σύμφωνα με τα υπάρχοντα στοιχεία, το όχημα στο οποίο επέβαιναν και κινούνταν στη λεωφόρο Αθηνών-Σουνίου, κατευθυνόμενο προς Αθήνα, ξέφυγε από την πορεία του, υπό άγνωστες μέχρι στιγμής συνθήκες, προκαλώντας σύγκρουση με τις μεταλλικές μπάρες και στη συνέχεια με ένα τσιμεντένιο τοίχο.

Αποτέλεσμα της σφοδρής σύγκρουσης ήταν να τραυματιστεί θανάσιμα η συνοδηγός του οχήματος, ενώ ο οδηγός ελαφρά τραυματισμένος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο «Γεννηματάς» για τις πρώτες βοήθειες. Στο νοσοκομείο, μετά τον απεγκλωβισμό της, μεταφέρθηκε και η άτυχη γυναίκα, ωστόσο δυστυχώς οι γιατροί απλώς διαπίστωσαν τον θάνατό της.

Σημειώνεται ότι για την άτυχη γυναίκα παραγγέλθηκε νεκροψία-νεκροτομή, ενώ αναμένονται τα αποτελέσματα των εξετάσεων για το εάν είχε καταναλώσει αλκοόλ ή κάποια άλλη ουσία.


 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Εθνικά θέματα 0

Τι έγινε τελικά με την σύλληψη του Έλληνα Αστυνομικού-Οι Ισραηλινοί επέβαλαν την παρουσία στον Πανάγιο Τάφο Γεωργιανών διπλωματών παραβιάζοντας τα πρωτόκολλα

Το επεισόδιο έγινε όταν τα μέλη της ελληνικής διπλωματικής αποστολής αντέδρασαν επειδή στο θεωρείο που έχει ορίσει το...