Κοινωνία

Πήλιο: Συγκλονίζει ο χαμός 70χρονου άνδρα - Τοίχος κατέρρευσε και τον καταπλάκωσε

Ένας 70χρονος άνδρας, που ήταν μόνος του στο σπίτι, έχασε τη ζωή του όταν ένας τοίχος κατέρρευσε και τον καταπλάκωσε. Το δυστύχημα συνέβη το μεσημέρι της Δευτέρας 11 Δεκεμβρίου στα Καλά Νερά στο Πήλιο. Ο άτυχος άνδρας, που εκτελούσε οικοδομικές εργασίες, βρέθηκε από τη σύζυγό του ώρες αργότερα. Ο άνδρας είχε ξεψυχήσει κάτω από τα ερείπια που τον είχαν καταπλακώσει.

Ο άτυχος άνδρας έκανε εργασίες σε τοιχίο, σε σπίτι ιδιοκτησίας του δίπλα από σχολείο, το οποίο από άγνωστη αιτία, κατέρρευσε και τον καταπλάκωσε. Γείτονες που άκουσαν τον θόρυβο, βγήκαν έντρομοι έξω, ενώ η σύζυγός του, τον αναζητούσε για ώρες στο κινητό.

Ο συνταξιούχος ήταν χτίστης, κατάγονταν από τη Ζαγορά στο Πήλιο, ενώ εδώ και αρκετά χρόνια διέμενε με την οικογένειά του στα Καλά Νερά. Ήταν πατέρας δύο παιδιών. Το σπίτι το έφτιαχνε για την κόρη του, ενώ είχε πληγεί και από τις πρόσφατες πλημμύρες που έπληξαν την περιοχή.

Τα αίτια της κατάρρευσης του τοίχου δεν έχουν γίνει ακόμα γνωστά. Για τον εντοπισμό του κινητοποιήθηκε η Πυροσβεστική Υπηρεσία του Βόλου και κλιμάκιο από την Αργαλαστή. Σύμφωνα με τοπικά ΜΜΕ, ασθενοφόρο τον μετέφερε στο Νοσοκομείο του Βόλου χωρίς αισθήσεις. Παρά τις προσπάθειες των γιατρών ήταν ήδη αργά. Ο άτυχος άνδρας ήταν νεκρός.


 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Εθνικά θέματα 0

Τι έγινε τελικά με την σύλληψη του Έλληνα Αστυνομικού-Οι Ισραηλινοί επέβαλαν την παρουσία στον Πανάγιο Τάφο Γεωργιανών διπλωματών παραβιάζοντας τα πρωτόκολλα

Το επεισόδιο έγινε όταν τα μέλη της ελληνικής διπλωματικής αποστολής αντέδρασαν επειδή στο θεωρείο που έχει ορίσει το...