Κοινωνία

Χίος: Μαχαίρωμα στη δομή φιλοξενίας μεταναστών

Αιματηρή συμπλοκή ξέσπασε το βράδυ της Παρασκευής μεταξύ τεσσάρων αλλοδαπών οι οποίοι στεγάζονται στην Κλειστή Ελεγχόμενη Δομή στη ΒΙ.ΑΛ. της Χίου. Στο δυσάρεστο συμβάν έβαλε τέλος η αστυνομία ενώ οι αιτίες για την εκδήλωση του περιστατικού παραμένουν άγνωστες.

Σύμφωνα με το protothema.gr, οι δυο από αυτούς διαπληκτίστηκαν με άλλους δυο μετανάστες και δεν άργησαν να έρθουν στα χέρια. Κατά την διάρκεια του επεισοδίου, οι δυο πρώτοι αλλοδαποί τραυμάτισαν τους άλλους δύο, ο ένας με γροθιές και ο άλλος με μαχαίρι. Όταν έκαναν την εμφάνισή τους οι άνδρες της Αστυνομίας, ο αλλοδαπός με το μαχαίρι πρόλαβε να εξαφανιστεί και αναζητείται στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, ενώ ο συνεργός του συνελήφθη.

Σε βάρος και των δυο δραστών του αιματηρού περιστατικού σχηματίστηκε δικογραφία για πρόκληση επικίνδυνης σωματικής βλάβης και παράβαση της νομοθεσίας για τα όπλα, με την οποία ο συλληφθείς αλλοδαπός οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Χίου.
 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Η Δύση είναι συγκλονισμένη-Το ρωσικό υπερμαχητικό αεροσκάφος Mig-41 θα έχει αποστολή την εξουδετέρωση δυτικών υπερηχητικών στόχων

Ο απόστρατος Στρατάρχης της ινδικής Πολεμικής Αεροπορίας ανέφερε για «ηλεκτρομαγνητικό όπλο παλμών» που αναπτύσσουν οι...