Κοινωνία

Αράχωβα: Να διαλευκανθεί η υπόθεση Όλιβερ ζητά ο δήμαρχος- Η έρευνα συνεχίζεται σύμφωνα με την εκπρόσωπο Τύπου της ΕΛ.ΑΣ

Ο δήμαρχος Αράχωβας, Γιάννης Στάθας μιλώντας στην εκπομπή "Καλημέρα" με τον Γιώργο Αυτιά για την υπόθεση του άτυχου χάσκι, ζήτησε χαρακτηριστικά να χυθεί άπλετο φως στο ζήτημα και να βρεθεί ο δράστης. Πιο συγκεκριμένα, τόνισες πως: «Μας ενδιαφέρει να βρεθεί τι ακριβώς έχει συμβεί. Η αστυνομία δίνει τον καλύτερό της εαυτό για να εξακριβώσουμε τι έχει συμβεί. Το σκυλί ήταν πολύ αγαπητό στην περιοχή και μόνο στην ιδέα ότι μπορεί να το έχει βιάσει άνθρωπος είναι σοκαριστικό».

«Αυτό που μας φοβίζει είναι ότι αν το έχει κάνει άνθρωπος αυτό, μπορεί να το κάνει ξανά και σε έναν άνθρωπο, σε ένα παιδί. Πάνω απ' όλα μας ενδιαφέρει η ασφάλειά μας», πρόσθεσε. 

«Η έρευνα μέχρι στιγμής δεν δείχνει ούτε υπάρχει κάποιος ύποπτος από την περιοχή ούτε κάποιος ύποπτος τέλεσης του συγκεκριμένου. Δεν έχει ξεκαθαριστεί αν το ζώο τραυματίστηκε από ανθρώπινο χέρι ή από άλλα ζώα. Δεν υπάρχει λόγος να γίνονται σχόλια για κατοίκους της περιοχής», τόνισε από την πλευρά της η εκπρόσωπος Τύπου της ΕΛ.ΑΣ Κωνσταντία Δημογλίδου. 

«Η έρευνα θα συνεχιστεί μέχρι να φτάσουμε σε ασφαλή αποτελέσματα και μάθουμε τι ακριβώς έχει συμβεί με αυτό το ζώο», πρόσθεσε. 

Συνεχίζονται οι έρευνες των Αρχών σχετικά με την υπόθεση που έχει συνταράξει το πανελλήνιο, την άγρια κακοποίηση του Όλιβερ στην Αράχωβα.

Σύμφωνα με το skai.gr, υπάρχουν τρία νέα στοιχεία το οποία αναμένεται να ρίξουν περισσότερο φως στην υπόθεση.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το βράδυ που βασανίστηκε ο σκύλος, κάτοικος είδε έναν άνθρωπο με αυτοκίνητο να κινείται ύποπτα στην περιοχή και έναν σκύλο που έμοιαζε στον Όλιβερ, παράλληλα υπάρχει βίντεο από κάμερα κτιρίου που ίσως να οδηγήσει στον δράστη, ενώ ήδη από χθες, Σάββατο έχει ξεκινήσει ένας νέος κύκλος καταθέσεων.

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μέση Ανατολή 0

Γιατί έφυγαν 50.000 Ρώσοι από την Τουρκία σε λίγους μήνες; Ο Ερντογάν ξαφνικά μειώνει την αγορά του πάμφθηνου ρωσικού φυσικού αερίου

Υπάρχει εκτίμηση για προσκόλληση στις ΗΠΑ παρά την πρόσφατη άρνηση Μπάιντεν-Όλα αυτά σημαίνουν κίνδυνο στο Αιγαίο για...
Ελληνοτουρκικά 0

Τρομερή αποκάλυψη με αριθμούς-Οι Βρυξέλλες δίνουν τεράστια κονδύλια στον Ερντογάν που τα χρησιμοποιεί για να απειλεί την Ελλάδα και την Κύπρο

Ο Α.Μποζκούρτ εκθέτει Ελλάδα και ΕΕ για τα δις ευρώ που δίνονται στην Τουρκία και πάνε σε Τζιχαντιστές και παρακράτος