Κοινωνία

Επτασφράγιστο μυστικό; Για λόγους τιμής το έγκλημα στην Σαλαμίνα από τον Μουσουλμάνο με τις δυο ταυτότητες

Προσωρινά κρατούμενος κρίθηκε ο 71χρονος κατηγορούμενος για τη δολοφονία στη Σαλαμίνα, με τη σύμφωνη γνώμη Εισαγγελέα και Ανακριτή.

Ο καθ’ ομολογίαν δολοφόνος απολογήθηκε παρουσία αυτεπαγγέλτως διορισμένου συνηγόρου.

"Ο δράστης της δολοφονίας στη Σαλαμίνα ήταν μουσουλμάνος που προσπάθησε με πλαστά στοιχεία να «ελληνοποιηθεί». Είναι αμετανόητος, διότι μεταφέρεται από τον εγκληματικό «κώδικα τιμής»: «με απάτησε - καλά έκανα και τη σκότωσα», που είναι ο «επίσημος» κώδικας στη θρησκεία του, όπως αναφέρει ο Θάνος Τζήμερος

Είχε καταδικαστεί για ενδοοικογενειακή βία το 2019

Υπενθυμίζεται, ότι όπως αποκαλύφτηκε, χτες Πέμπτη (7/12), ο 71χρονος καταδικάστηκε το 2019 τελεσίδικα και ερήμην για ενδοοικογενειακή βία κατά συρροή σε βάρος προηγούμενης σχέσης του, για πράξεις που είχαν γίνει το 2013.

Η πρότερη καταδίκη του έγινε αντιληπτή δακτυλοσκοπικά, καθώς είχε αλλάξει πατρώνυμο και μητρώνυμο στην ταυτότητά του το 2009 και η καταγγελία είχε γίνει με τα παλιά του στοιχεία.

Από αυτή την εξέλιξη εγείρονται ερωτηματικά για το πώς προμηθεύτηκε νομότυπα δικαιολογητικά από την Ξάνθη, απ’ όπου καταγόταν, με άλλα στοιχεία και εξέδωσε τη νέα ταυτότητα και αν αυτό το έπραξε για να κρύψει την μουσουλμανική του προέλευση και όχι για άλλους λόγους.

Ο ίδιος ισχυρίστηκε στους αστυνομικούς πως αυτή την αλλαγή την έκανε νομίμως μέσω της δικαστικής οδού.

Προφανώς, την αλλαγή αυτή των στοιχείων των γονέων του στην ταυτότητα, την αγνοούσε η πρώην σύντροφός του όταν υπέβαλε το 2013 τη μήνυση. Εκείνος στα δικαστήρια δεν εμφανίστηκε και έτσι δεν επιδείχτηκε σε αυτά η ταυτότητά του όταν έγιναν, προκειμένου να φανεί και η αλλαγή των στοιχείων.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Θρήνος στην κηδεία της 43χρονης

Την ίδια στιγμή, στον ιερό ναό Εισοδίων της Θεοτόκου στη Σαλαμίνα βρέθηκαν, νωρίτερα, συγγενείς φίλοι και γείτονες για να αποχαιρετήσουν την 43χρονη Γεωργία που έπεσε θύμα γυναικοκτονίας.

Τραγική φιγούρα η μητέρα της 43χρονης, η οποία παρέστη υποβασταζόμενη από συγγενικά της πρόσωπα. Η ίδια, μιλώντας στον ANT1 το πρωί της Παρασκευής (8/12), ζήτησε συγγνώμη από την κόρη της που δεν κατάφερε να την προστατεύσει.

 

 
Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ