Κοινωνία

Πύργος: Βαρύτατες κατηγορίες κατά του 32χρονου που κατηγορείται για βιασμό

Ποινική δίωξη για βιασμό κατ’ εξακολούθηση, για εκδικητική πορνογραφία, για παράνομη βία για σωματικές βλάβες αλλά και για εξύβριση ασκήθηκε στον 32χρονο που κατήγγειλε η 23χρονη σύντροφό του, στη σοκαριστική υπόθεση σεξουαλικής κακοποίησης στον Πύργο.

Ο 32χρονος αντιμετωπίζει βαρύτατες κατηγορίες σεξουαλικής κακοποίησης. Σύμφωνα με την εφημερίδα «Πατρίς», ο Αντεισαγγελέας Πρωτοδικών Ηλείας, Διαμαντής Φλωρίδης, αξιολόγησε το προανακριτικό υλικό της υπόθεσης από τον Πύργο και άσκησε εις βάρος του φερόμενου δράστη όλες αυτές τις κατηγορίες, οι οποίες είναι και κακουργηματικού χαρακτήρα.

Ο κατηγορούμενος προσήχθη στο Δικαστικό Μέγαρο Πύργου νωρίτερα σήμερα (8.12.2023) το πρωί υπό άκρα μυστικότητα, ζήτησε και έλαβε προθεσμία από την Ανακρίτρια Ηλείας, συνοδευόμενος από τον συνήγορο υπεράσπισης του.

Θα απολογηθεί αύριο το μεσημέρι για τις κακουργηματικές πράξεις που το αποδόθηκαν. Αναμένεται η ιατροδικαστική εξέταση της καταγγέλλουσας, η οποία εμφανίστηκε στις Αρχές με εμφανή σημάδια κακοποίησης.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ