Κοινωνία

Χαρδαλιάς: Συνάντηση με τους δημάρχους της Ανατολικής Αττικής - «Είμαστε έτοιμοι να προσεγγίσουμε κάθε πρόβλημα και να δώσουμε λύσεις»

Ο νέος περιφερειάρχης Αττικής, Νίκος Χαρδαλιάς, είχε ενημερωτική συνάντηση με τους δημάρχους της Ανατολικής Αττικής. Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, εξέφρασε την προθυμία του να αντιμετωπίσει τα προβλήματα των κατοίκων της περιοχής και να παρέχει λύσεις. Επισήμανε τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η Ανατολική Αττική, όπως το αποχετευτικό και οδικό δίκτυο, η έλλειψη υποδομών, οι συγκοινωνίες, και η ανεπαρκής αστυνόμευση. Τόνισε την προθυμία του να συνεργαστεί με τους δήμους για την υλοποίηση έργων και την αντιμετώπιση των προκλήσεων.

Ο Ν. Χαρδαλιάς επεσήμανε μεταξύ άλλων πως η ολιστική παρακολούθηση των προβλημάτων των Δήμων θα επιτευχθεί με το Παρατηρητήριο, μία νέα δομή που εισάγει η νέα περιφερειακή αρχή και πρόκειται για έναν επιχειρησιακό χάρτη στον οποίο θα καταγράφονται όλα τα έργα με χρονοδιαγράμματα και χρηματοδοτικά εργαλεία, για να μην έχουμε το φαινόμενο των αποσπασματικών λύσεων σε έργα μεγάλης σημασίας. Σύμφωνα με την ιστοσελίδα skai.gr

Από την πλευρά τους οι δήμαρχοι δήλωσαν ιδιαίτερα ικανοποιημένοι από την ενημέρωση και αναφέρθηκαν στα προβλήματα των περιοχών τους. Στη συνάντηση συμμετείχαν οι δήμαρχοι: Αχαρνών Σπυρίδων Βρεττός, Διονύσου Αικατερίνη Μαϊχόσογλου, Κρωπίας Δημήτριος Κιούσης, Λαυρεωτικής Δημήτρης Λουκάς, Μαραθώνος Στέργιος Τσίρκας, Παιανίας Ισίδωρος Μάδης, Παλλήνης Χρήστος Αηδόνης, Ραφήνας-Πικερμίου Δήμητρα Τσεβά-Μήλα, Σαρωνικού Δημήτριος Παπαχρήστου, Σπάτων-Αρτέμιδος Δημήτριος Μάρκου, Ωρωπού Γεώργιος Γιασημάκης. Το Δήμο Βάρης-Βούλας-Βουλιαγμένης εκπροσώπησε ο εντεταλμένος σύμβουλος Τοπικής Οικονομίας, Οικονομικών-Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων και Δημοτικής Αστυνομίας, Βασίλης Παπαμιχαήλ.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ