Κοινωνία

Θεσσαλονίκη: Λιμενεργάτης τραυματίστηκε εν ώρα εργασίας

Σε νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης παραμένει νεαρός λιμενεργάτης ο οποίος τραυματίστηκε σε εργατικό ατύχημα στην πόλη. ο νεαρός δούλευε στο λιμάνι και χτύπησε μπροστά σε συναδέλφους του, κατά τη διάρκεια εργασιών εκφόρτωσης μερών ανεμογεννητριών από πλοίο.

Ο 31χρονος λιμενεργάτης του Οργανισμού Λιμένος Θεσσαλονίκης, τραυματίστηκε την περασμένη Τρίτη 5 Δεκεμβρίου κατά τη διάρκεια εκτέλεσης εργασιών στο λιμάνι της πόλης.

Σύμφωνα με το newsit.gr, για το περιστατικό ενημερώθηκε χθες Πέμπτη 7 Δεκεμβρίου η Λιμενική Αρχή Θεσσαλονίκης.

Συγκεκριμένα, ο 31χρονος τραυματίστηκε στο δεξί του χέρι, κατά τη διάρκεια εργασιών εκφόρτωσης μερών ανεμογεννητριών από πλοίο και μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης “Γ. Γεννηματάς”.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η κατάσταση της υγείας του, δεν εμπνέει ανησυχία για τη ζωή του. Οι έρευνες για το εργατικό ατύχημα βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΟΠΕΚΕΠΕ
Πολιτική 0

ΟΠΕΚΕΠΕ: Νέοι διάλογοι-φωτιά "ξεβρακώνουν" το κύκλωμα! "Να γαμ@@εί ο υπουργός, με βάνει και κάνω μήνυση της Τυχεροπούλου – γίνεται της που@@νας με τα ζα"

Πολιτική ίντριγκα, μίζες, και «ζα» σε ένα σκάνδαλο που έχει τα πάντα – μόνο ποπ κορν λείπει για να το απολαύσουμε
Ελληνοτουρκικά 0

Το σχέδιο “Ιμπραήμ”σε εξέλιξη - Ελληνίδα πολύτεκνη μητέρα βάζει τα “ γυαλιά” σε υπουργό και πολιτική ελίτ της χώρας για την υπογεννητικότητα

Είμαστε σε πορεία εθνοτικού αφανισμού- Απαιτούνται μέτρα πραγματικής στήριξης της ελληνικής οικογένειας και δραστική...