Κοινωνία

Γρεβενά: O Άγιος Βασίλης έγινε «κομάντο» - Κατέβηκε από το ρολόι της πόλης με ιμάντες (Βίντεο)

Ένα απίστευτο θέαμα για μικρούς και μεγάλους χάρισε ο Άϊ-Βασίλης στα Γρεβενά όταν ξεκίνησε να κατεβάινει από τον πύργο του ρολογιού της πόλης με την χρήση ιμάντων.

Στα πλαίσια της καμπάνιας «Ταξιδεύω Γρεβενά», η κάμερα καταγράφει τον Άγιο Βασίλη όπως εμφανίζεται για το καθιερωμένο του ραντεβού κάθε χρόνο στις 28 Δεκεμβρίου, για να ενθουσιάσει παιδιά και μεγάλους. Αλλά δεν βολεύτηκε σε μία συμβατική είσοδο, αφού με τη βοήθεια ενός μόνο ιμάντα, άρχισε να κατεβαίνει σιγά-σιγά από το μπαλκόνι του ρολογιού προς την πλατεία, ενώ κρεμόταν πάνω από το κενό. Σύμφωνα με την ιστοσελίδα reader.gr

Μέσα σε ένα τεράστιο πλήθος κόσμου, με άλλους να ζητωκραυγάζουν και άλλους τα βαράνε τύμπανα και να παίζουν όργανα, προηγήθηκαν τα ξωτικά, τα οποία κατέβηκαν αριστοτεχνικά τον γλιστερό τοίχο.

Στον Άγιο βέβαια πήρε λίγο παραπάνω (πόσο να διπλωθεί ο καημένος πια), αλλά τελικά τα κατάφερε και υποδέχτηκε στο έδαφος το κοινό που τον περίμενε. 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ελληνοτουρκικά 0

Έρχονται ραγδαίες εξελίξεις στο Αιγαίο-Ενημέρωση Αμερικανών Γερουσιαστών από τον κ. Ιωάννη Σιτιλίδη για τα τουρκικά τερτίπια στο Αιγαίο

Αναφέρθηκε το ζήτημα της ΑΟΖ , το FIR Αθηνών και οι τομείς έρευνας και διάσωσης στο Αιγαίο-Είμαστε πολύ κοντά σε...