Κοινωνία

Κωνσταντίνος Πλεύρης: «Θα παντρευτούμε με την Τζόρτζια - Θα είναι παραδοσιακός ο γάμος»

Ο Κωνσταντίνος Πλεύρης ανακοίνωσε σε συνέντευξη του στην πρωινή εκπομπή "Πρωινό ΣουΣού" ότι σκοπεύει να παντρευτεί την Τζόρτζια Σιακαβάρα, αποκαλύπτοντας έτσι τη σχέση τους και το ευτυχές γεγονός του γάμου.

"Θα παντρευτούμε με την Τζόρτζια. Δεν έχουμε αποφασίσει ακόμα το πότε. Θα φέρουμε και κλαρίνα από την επαρχία, για να είναι παραδοσιακός ο γάμος. Δεν καλώ δημοσιογράφους, οπότε δε θα είστε καλεσμένοι στον γάμο μας", ανέφερε ο γνωστός ποινικολόγος για τη σχέση του με τη σύντροφό του. Σύμφωνα με την ιστοσελίδα ellada24.gr

"Πρέπει κανονικά όσοι είναι ετεροφυλόφιλοι, όπως είμεθα εμείς, να τεθούν εκτός ζωών. Όποιος άνδρας πηγαίνει με γυναίκα να είναι παράνομος. Ο γιος μου, ο Θάνος Πλεύρης, που είναι υπουργός της κυβέρνησης, και το καταδίκασε, δε με ενδιαφέρει, τι λέει. Εγώ είμαι υπέρ των ομοφυλοφίλων και πρέπει να ταχθούν στην κοινωνία. Δηλαδή αν αλλάξει το καθεστώς θα τους βάλουμε στην οδοποιία, αυτό δεν το λέω εγώ, αλλά 17 καθηγητές πανεπιστημίων. Είναι ο νόμος της φύσης, ο άνδρας πάει με γυναίκα", είπε εμφανώς ειρωνικός για το νέο νομοσχέδιο της Βουλής.

"Η υιοθεσία από ομοφυλόφιλα ζευγάρια είναι αγορά παιδιού. Γιατί δεν είναι δικό τους, για αυτό είναι αγορά. Δεν μπορεί κάποιος να υιοθετεί παιδί ως άντρας, πρέπει να είναι παντρεμένος, για να το κάνει και να είναι μέλος της οικογένειας", σχολίασε με αφορμή τις δηλώσεις της ηθοποιού, Μαρίας Ιωαννίδου, οι οποίες ξεσήκωσαν θύελλα αντιδράσεων.
 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ