Κοινωνία
Ενημερώθηκε στις:

Παλαιό Φάληρο-Mάρτυρας που είδε τον 56χρονο μετά τους πυροβολισμούς: Δεν έδειχνε να έχει τέτοια μπλεξίματα

Θύμα μαφιόζικης εκτέλεσης έπεσε χθες το βράδυ, στην περιοχή του Παλαιού Φαλήρου, ένας 56χρονο Αλβανός. Ο άνδρας αυτός άφησε την τελευταία του πνοή στο Νοσοκομείο Ευαγγελισμός.

Οι Αστυνομικοί του Τμήματος Ανθρωποκτονιών αναζητούν μέσα από το παρελθόν του θύματος τον ή τους δράστες που τον γάζωσαν έξω από το σπίτι του, στην οδό Ατλαντος, καθώς εκτιμούν πως πίσω από τη δολοφονία κρύβεται ξεκαθάρισμα λογαριασμών για ποινικές υποθέσεις στις οποίες είχε εμπλοκή ο 56χρονος. Σύμφωνα με την ιστοσελίδα protothema.gr

Το θύμα, εξάλλου, είναι γνωστό στις Αρχές και έχει κατηγορηθεί στο παρελθόν για σύσταση συμμορίας, υποθέσεις ναρκωτικών, διακίνηση παράνομων τσιγάρων και πλαστογραφία.

Την ίδια ώρα, σοκάρουν οι μαρτυρίες των γειτόνων του 56χρονου από όσα ακολούθησαν της άγριας δολοφονίας.

«Εγώ έβγαινα από την πολυκατοικία και στα σκαλιά της εισόδου είδα το γείτονά μου πεσμένο κάτω. Όταν τον είδα εγώ ήταν ζωντανός ακόμα. Είχε τις αισθήσεις του. Δίπλα του ήταν ένας ένοικος της πολυκατοικίας και τον κρατούσε.

Δεν κατάλαβα τι είχε γίνει και ρώτησα 'τι έχει πάθει ο άνθρωπος'. Και μου είπαν 'τον πυροβόλησαν'. Τον ξέραμε τον άνθρωπο, μένει χρόνια εδώ μαζί με το παιδί του. Δεν έδειχνε να έχει τέτοια μπλεξίματα», λέει μια γυναίκα που είδε το θύμα πεσμένο στην είσοδο της πολυκατοικίας λίγο μετά τους πυροβολισμούς.

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ