Κοινωνία

Τον έδιωξε από το μάθημα του fame Story διότι δεν ήθελε να φορέσει κοντή φούστα «και να ανοίξει τους ορίζοντες του»

Ένταση ανάμεσα στην Αλεξάνδρα Κατσαΐτη και τον Γιάννη προκλήθηκε στο νέο επεισόδιο του Fame Story, το οποίο προβλήθηκε το βράδυ της Πέμπτης (30/11).

Οι σπουδαστές της μουσικής ακαδημίας στα πλαίσια του μαθήματος του styling έπρεπε να παρουσιαστούν με outfits εμπνευσμένα από τα ρούχα που άφησαν στο δωμάτιο οι άνθρωποι της παραγωγής.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

 

Έπρεπε να επιλέξουν ένα και μόνο ρούχο, ένα key item, προκειμένου να κάνουν το δικό τους fashion statement.

Πρωί πρωί η Αλεξάνδρα Κατσαΐτη περίμενε να δει τι φόρεσαν οι σπουδαστές. Για τον Γιάννη Στεφανίδη που άργησε να ξυπνήσει και να επιλέξει το δικό του ρούχο, είχαν μείνει μόνο δυο φούστες. Ο επίδοξος τραγουδιστής αντέδρασε, λέγοντας ότι δεν πρόκειται να φορέσει κάποια από τις φούστες.

Η καθηγήτρια ρώτησε τον Γιάννη πού είναι το statement κομμάτι που έπρεπε να φορέσει για το μάθημα. «Δεν υπήρχε κάτι, όταν πήγα στον καλόγερο. Υπήρχαν δυο φούστες κοντές…», δικαιολογήθηκε ο Γιάννης. «Υπήρχαν δυο φούστες κοντές. Αυτή είναι η επιλογή σου… Το δυστύχημα σε αυτή την ιστορία είναι ότι δε δοκιμάζετε να ανοίξετε τα πλαίσια, δες το λίγο διαφορετικά», του απάντησε η image maker, με τον Γιάννη να λέει: «Όχι, όχι. Δεν πρόλαβα να πάρω κάτι, δεν είχε ένα σακάκι…», της είπε. «Με αυτό που υπήρχε εκεί είμαι σίγουρη ότι μπορούσες να κάνεις κάτι», διώχνοντας τον σπουδαστή από το μάθημα.

Φεύγοντας, ο Γιάννης εκνευρισμένος χτύπησε την πόρτα της αίθουσας, με την Αλεξάνδρα Κατσαΐτη να πηγαίνει πίσω του και να τον ρωτάει: «Γιάννη, μου χτύπησες την πόρτα στα μούτρα; Γιάννη, σου μιλάω, μου χτύπησες την πόρτα στα μούτρα;». «Όχι, την έκλεισα. Χτύπησε μόνη της», της απάντησε εκείνος.

«Δεν ανοίγω εγώ το μυαλό μου, επειδή δε θέλω να βάλω τη φούστα την κοντή», μονολογούσε σε έξαλλη κατάσταση ο Γιάννης, μπαίνοντας στο δωμάτιό του. «Δε θα γίνω εγώ κάποιος άλλος, ούτε θα φοράω τη φούστα για το μάθημα, συγγνώμη αλλά δε θέλω. Δε νιώθω όμορφα και πρέπει να το σεβαστείς αυτό το πράγμα», είπε στο δωμάτιο επικοινωνίας.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Οπλικά συστήματα 0

Το σύγχρονο ελληνικό “πυρπολικό” ΑΡΓΩ που θα σκορπίζει τον πανικό στα τουρκικά πολεμικά στην ανύπαρκτη “Γαλάζια Πατρίδα”

Δρώντας μαζικά σε ικανούς αριθμούς τα μη επανδρωμένα σκάφη του ελληνικού Πολεμικού Ναυτικού θα κτυπούν μέρα και νύχτα...
Ελληνοτουρκικά 0

Η ανάπτυξη του τουρκικού μαχητικού 5ης γενιάς ΚΑΑΝ μπορεί να εξελιχθεί σε "μεγάλη φούσκα"- Οι έξι (6) σημαντικοί λόγοι που το αποδεικνύουν

Η ΕΕ μέσω της  PESCO , καθώς  επίσης και κοινοπραξίες  Ευρωπαϊκών κρατών, επιχειρούν να κατασκευάσουν  μαχητικά σαφώς...