Κοινωνία

Σαλαμίνα: Κουκουλωμένος με τα ράσα πήγε στον ανακριτή ο ιερέας

Σήμερα το πρωί της Παρασκευής πέρασε την πόρτα του ανακριτή ο παλαιοημερολογίτης ιερέας ο οποίος έχει κατηγορηθεί για σεξουαλική κακοποίηση 12χρονου στη Σαλαμίνα. Σημειώνεται πως ο 68χρονος είχε το πρόσωπο του καλυμμένο με τα ράσα. 

Σύμφωνα με το newsbeast.gr, η υποδιεύθυνση Προστασίας Ανηλίκων διαπίστωσε ότι τουλάχιστον δύο φορές μέσα στη φετινή χρονιά – Ιανουάριο και Ιούνιο-, ο 68χρονος ιερέας, εκμεταλλευόμενος τη φιλία του με τον πατέρα του ανήλικου παιδιού, προέβαινε σε γενετήσιες πράξεις σε βάρος του.

Η σύλληψή του έγινε στις 23 Νοεμβρίου, ενώ σε έρευνα που έγινε στο σπίτι του και σε χώρο ιερού ναού που λειτουργούσε κατασχέθηκαν ψηφιακά πειστήρια.

 

Δηλώνει αθώος και υποστηρίζει πως «δεν έχουν γίνει οι σωστές περιγραφές»

Ο ιερέας σύμφωνα με το δικηγόρο του Θανάση Καραγιάννη που μίλησε στην κάμερα του Newsbeast δηλώνει αθώος και υποστηρίζει πως «δεν έχουν γίνει οι σωστές περιγραφές».

«Υπάρχει μια προγενέστερη καταδίκη» απάντησε αναφορικά με τις πληροφορίες, που αναφέρουν ότι ο παλαιοημερολογίτης ιερέας είχε κατηγορηθεί για παρόμοια πράξη και στο παρελθόν, ενώ τόνισε πως δεν γνωρίζει λεπτομέρειες.

Ο Θανάσης Καραγιάννης σημείωσε ότι ο πελάτης του τού είπε ότι «δεν έχουν γίνει οι σωστές περιγραφές, όσον αφορά τις αποδιδόμενες πράξεις». «Δηλώνει αθώος. Λεπτομέρειες θα πούμε στο απολογητικό μας υπόμνημα» συμπλήρωσε.

Μιλώντας για την κατάσταση του 68χρονου ο συνήγορός του ανέφερε ότι είναι ταραγμένος, καθώς «δεν το περίμενε, γιατί το παιδάκι το ήξερε». «Είναι μέσα στην οικογένεια» απάντησε ο δικηγόρος στην ερώτηση εάν το ανήλικο παιδί και ο ιερέας είναι συγγενείς.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ