Κοινωνία

Ναύπακτος: Μαθητές "έγδυναν" κορίτσια μέσω εφαρμογών και διακινούσαν γυμνές φωτογραφίες

Αδιανόητη είναι η "επιχείρηση" που είχαν σκαρφιστεί δύο μαθητές Γυμνασίου στη Ναύπακτο. Πιο συγκεκριμένα, οι δύο έφηβοι αφαιρούσαν τα ρούχα από κορίτσια του σχολείου τους μέσω ειδικής διαδικτυακής εφαρμογής και στη συνέχεια διακινούσαν και σε άλλους μαθητές τις εν λόγω φωτογραφίες.

Στην σοκαριστική αυτή καταγγελία προχώρησε το μεσημέρι της Τετάρτης ο Διευθυντής του γυμνασίου, ο οποίος και πέρασε το κατώφλι του αστυνομικού τμήματος Ναυπακτίας.

Σύμφωνα με την καταγγελία, 13χρονος μαθητής της β γυμνασίου, δημιουργούσε μέσω της εν λόγω εφαρμογής γυμνές φωτογραφίες μαθητριών, δείχνοντας τες σε άλλους μαθητές του σχολείου.

Μάλιστα σύμφωνα με το iefimerida.gr, στα πλαίσια της προανάκρισης ενώπιον των Αστυνομικών κατέθεσε και ο πατέρας κοριτσιού ο οποίος κατήγγειλε ότι ανάμεσα στις μαθήτριες αυτές ήταν και η 13χρονη κόρη του.

Έφτιαχναν τις φωτό και τις έστελναν σε συμμαθητές τους


Όπως προέκυψε από την έρευνα, τον τελευταίο μήνα, ο 13χρονος μαζί με ακόμα έναν συμμαθητή του, μέσω εφαρμογής, έφτιαχναν τέτοιες φωτογραφίες, με τα πρόσωπα δηλαδή μαθητριών αφαιρώντας τα ρούχα και τις έστελναν και σε άλλα παιδιά.

Μάλιστα ο ένας από τους δυο, αν και τόσο μικρός, ήταν και μέλος σε ομάδα στο telegram εκεί όπου διακινούνταν πορνογραφικό υλικό κοριτσιών και γυναικών .

Η δικογραφία που σχηματίστηκε αφορά σε προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας, πορνογραφία ανήλικων, παραμέληση της εποπτείας ανήλικου, εκδικητική πορνογραφία και λοιποί ειδικοί ποινικοί νόμοι.

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

"Σφαγή" της Ρωσικής πολεμικής Αεροπορίας από τους Ουκρανούς-"Σαν τις μύγες" η αεράμυνα του Ζελένσκι κατέρριψε 14 Ρωσικά μαχητικά σε 2 εβδομάδες!

"Νάνος" αποδεικνύεται  στην πράξη η Ρωσική αεροπορία  απέναντι στην τρομακτική αεροπορική ισχύ του ΝΑΤΟ