Κοινωνία
Ενημερώθηκε στις:

Ηράκλειο: Τι συνέβη με τους μαθητές που βρέθηκαν ημιλιπόθυμοι

Στικάκια νικοτίνης είχαν καταναλώσει -όπως όλα δείχνουν- οι μαθητές που βρέθηκαν ημιλιπόθυμοι στις τουαλέτες γυμνασίου στο Ηράκλειο της Κρήτης. 

Τα στικάκια αυτά πωλούνται ελεύθερα στα φαρμακεία.

Κατά πληροφορίες, οι μαθητές προμηθεύτηκαν τα στικάκια από ένα συμμαθητή τους, ο ο οποίος έχει προσαχθεί στην αστυνομία.

Υπενθυμίζεται ότι τα παιδιά εντοπίστηκαν το πρωί της Τετάρτης (29/1) στις τουαλέτες του σχολείου σε ημιλιπόθυμη κατάσταση και είπαν στους εκπαιδευτικούς ότι ζαλίζονταν.

Στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, το οποίο παρέλαβε τα παιδιά και τα μετέφερε στο εφημερεύον νοσοκομείο του Ηρακλείου.

Αρχικό κείμενο

Στιγμές αγωνίας στο Γυμνάσιο Αλικαρνασσού στο Ηράκλειο, ύστερα από πληροφορία ότι ανήλικα άτομα, μαθητές, κορίτσια και αγόρια φαίνεται ότι βρέθηκαν ημιλιπόθυμα στην τουαλέτα του σχολείου σήμερα το πρωί (29/11), σύμφωνα με πληροφορίες του neakriti.gr.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι η λιποθυμία τριών κοριτσιών και ενός αγοριού πιθανώς να οφείλεται σε χρήση ουσιών και πως ζαλίζονται και δεν είναι καλά.

Συμμαθητές ενημέρωσαν τον Διευθυντή του σχολείου που ειδοποίησε αμέσως το ΕΚΑΒ, το οποίο παρέλαβε τις μαθήτριες και τον μαθητή και τούς μετέφεραν στο εφημερεύον νοσοκομείο του Ηρακλείου.

Θα ταυτοποιηθεί αν πρόκειται για ναρκωτικά και το είδος αυτών ή κάτι άλλο, όταν πραγματοποιηθούν αιματολογικές και τοξικολογικές εξετάσεις.

Στον χώρο έχει ήδη σπεύσει η αστυνομία για περαιτέρω έρευνα, ενώ, αναζητούνται οι γονείς των ανήλικων παιδιών. Φαίνεται πως ήδη λαμβάνονται και καταθέσεις.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ