Κοινωνία

Πάτρα: Θύμα απάτης έπεσε νεαρή λόγω επιδότησης... λαδιού

Δεν έχει τέρμα η εφευρετικότητα των απατεώνων οι οποίοι με κάθε τρόπο καταφέρνουν να απομυζούν χρήματα από ανυποψίαστους πολίτες. Αυτή τη φορά ένας επιτήδειος μηχανεύτηκε την ανύπαρκτη φυσικά επιδότηση λαδιού κι έτσι κατάφερε να κλέψει χρήματα από μια 23χρονη κοπέλα στην Πάτρα.

Σύμφωνα με το protothema.gr, o απατεώνας που επικοινώνησε τηλεφωνικά μαζί της την Δευτέρα επικαλέστηκε ονόματα γνωστών της προσώπων και υποσχέθηκε ότι θα τη βοηθήσει να πάρει την επιδότηση που τάχα δικαιούται. Ακολουθώντας τις υποδείξεις του, η νεαρή πήγε σε ένα ΑΤΜ στην περιοχή Ζαρουχλέικα και πληκτρολόγησε τον κωδικό αριθμό της κάρτας της, δίνοντας εν αγνοία της εντολή για τη μεταφορά χρημάτων.

Το αποτέλεσμα ήταν να καταφέρει ο απατεώνας να αποσπάσει από τον τραπεζικό λογαριασμό της το ποσό των 3.000 ευρώ, που μετέφερε σε άλλον λογαριασμό. Όταν διαπίστωσε ότι οι οικονομίες της είχαν κάνει φτερά, η 23χρονη υπέβαλε καταγγελία στην Ασφάλεια Πατρών που ερευνά για να ταυτοποιήσει τον δράστη και σχημάτισε δικογραφία για απάτη σε βάρος αγνώστου.



 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

“Φωτιά” άναψε στον Μακρόν ο Ερντογάν-Ενισχύσεις από τον γαλλικό στρατό έφθασαν στη Νέα Καληδονία που “ καίγεται” από άκρη σε άκρη

Οι γαλλικές μυστικές υπηρεσίες (DGSI) βλέπουν ξεκάθαρα πλεκτάνη πίσω από την εξέγερση από τις τουρκικές μυστικές...