Κοινωνία

Ηλεία: Ανεμοστρόβιλος χτύπησε την Κυανή Ακτή – Ζημιές σε σπίτια (Βίντεο)

Σφοδρή κακοκαιρία πλήττει από το πρωί της Τρίτης (28/11) την Ηλεία, με βροχές και ισχυρούς ανέμους.

Μάλιστα, μικρός ανεμοστρόβιλος έκανε το πέρασμά του από την περιοχή, προκαλώντας ζημιές σε σπίτια κυρίως στο παραλιακό μέτωπο. Συγκεκριμένα, στο παραλιακό μέτωπο της πρωτεύουσας της Ηλείας, στην Κυανή Ακτή, ανεμοστρόβιλος ξήλωσε στέγη αποθηκευτικού χώρου κατοικίας, ενώ προξένησε μικροζημιές και σε άλλα σπίτια της περιοχής.

Στο σημείο επιχειρούν συνεργεία της Υπηρεσίας Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Πύργου.

Δείτε το βίντεο του ilialive.gr

Τέλος, στο Κορακοχώρι κατέρρευσε τοίχος εγκαταλελειμμένου σπιτιού, από τις βροχοπτώσεις των τελευταίων ημερών, χωρίς ευτυχώς να τραυματιστεί κάποιος περαστικός πολίτης.

Κυκλοφοριακό κομφούζιο στο ρεύμα προς Πάτρα λόγω κακοκαιρίας

Μέσω αμφιδρόμησης του ρεύματος κυκλοφορίας προς Πάτρα, διεξάγεται η κυκλοφορία των οχημάτων προς Αθήνα στον αυτοκινητόδρομο Πατρών - Αθηνών, στο ύψος του Ελαιώνα της Αιγιάλειας.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, η απόφαση για την αμφιδρόμηση ελήφθη για προληπτικούς λόγους, λόγω των μετεωρολογικών προγνώσεων για εκδήλωση βροχών και καταιγίδων στην περιοχή της Αιγιάλειας.

Στο μεταξύ, λόγω του κύματος κακοκαιρίας που πλήττει την Δυτική Ελλάδα, έχει διακοπεί, εξαιτίας της χιονόπτωσης, η κυκλοφορία των οχημάτων στην διαδημοτική οδό που συνδέει την κοινότητα Περιστέρας της Αιγιάλειας με το χιονοδρομικό κέντρο των Καλαβρύτων.

Στην Αιτωλοακαρνανία, είναι απαραίτητες οι αντιολισθητικές αλυσίδες στην επαρχιακή οδό, Καλλιθέας-Προυσσού, από το ύψος του 12ου χιλιομέτρου, έως την περιοχή Αραποκέφαλα, εξαίτιας της χιονόπτωσης και του παγετού.

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ