Κοινωνία

4 κιλά κάνναβης θα διοχέτευε στην παράνομη αγορά της Πιερίας

Μεγάλες ποσότητες κάνναβης, που παραμένει άγνωστο από πού τις είχε συλλέξει, σκόπευε να διαθέσει προς πώληση σε χρήστες ναρκωτικών στην Πιερία ένας 39χρονος Έλληνας, ο οποίος συνελήφθη με έφοδο στο σπίτι του σε περιοχή του δήμου Δίου– Ολύμπου, το μεσημέρι της Τρίτης.

Για τις παράνομες δραστηριότητες του 39χρονου είχαν ενημερωθεί οι αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών Κατερίνης, οι οποίοι οργάνωσαν επιχείρηση για την σύλληψή του. Κατά την διάρκεια της έρευνας που πραγματοποιήθηκε στο σπίτι του, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 31 βάζα και 17 νάιλον συσκευασίες που περιείχαν ποσότητες ακατέργαστης κάνναβης συνολικού βάρους τριών κιλών και 913,5 γραμμαρίων.

Στο σπίτι κατασχέθηκαν, ακόμη, μια ηλεκτρονική ζυγαριά, 410 ευρώ και ένα κινητό τηλέφωνο του 39χρονου, ο οποίος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Κατερίνης, του απαγγέλθηκαν κατηγορίες για κατοχή ναρκωτικών με σκοπό την διακίνηση και παραπέμφθηκε στον ανακριτή, από τον οποίο ζήτησε και πήρε προθεσμία για να απολογηθεί,σύμφωνα με το protothema.gr.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Επιβάτης λεωφορείου μετέφερε ένα κιλό κάνναβης

Πίστευε ότι θα ήταν ασφαλής αν μετέφερε με λεωφορείο τα ναρκωτικά που είχε στην κατοχή του ένας Έλληνας, βρέθηκε μπροστά σε αστυνομικούς της Δίωξης Ναρκωτικών Βέροιας που είχαν ενημερωθεί για το κόλπο του και τον περίμεναν να αποβιβαστεί σε περιοχή της Θεσσαλονίκης, τα ξημερώματα της Τρίτης. Κατά τη διάρκεια του ελέγχου που ακολούθησε, διαπιστώθηκε ότι στο σακίδιο που είχε μαζί του μετέφερε ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης βάρους ενός κιλού και 25 γραμμαρίων, η οποία κατασχέθηκε. Ο δράστης συνελήφθη και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης κατηγορούμενος για κατοχή και μεταφορά ναρκωτικών.
 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ