Κοινωνία

Στιγμές φρίκης στην Κω: Παρενόχληση 32χρονης από Παλαιστίνιο άντρα μέσα σε λεωφορείο

Στιγμές φρίκης έζησε στις 17 Νοεμβρίου 2023 μια 32χρονη γυναίκα στο νησί της Κω, η οποία καταγγέλει για σεξουαλική επίθεση έναν 32χρονο Παλαιστίνιο.

Η γυναίκα έχει ζητήσει έρευνα για το περιστατικό, φοβούμενη να κυκλοφορήσει πια στους δρόμους με τον σύζυγο και τα παιδιά της.

Σύμφωνα με την μήνυση, ο άντρας προχώρησε σε ασελγείς προτάσεις και πράξεις γενετήσιου χαρακτήρα, μέσα σε λεωφορείο ενώ άλλοι τρεις αλλοδαποί που συνόδευσαν τον φερόμενο ως δράστη των οποίων τα στοιχεία αγνοεί, έδρασαν όπως είπε υποστηρικτικά προκαλώντας της τρόμο και ανησυχία.

Όπως ανέφερε η γυναίκα συνέχισαν και μετά την πράξη του δράστη να την παρακολουθούν και να την καταδιώκουν. Τόσο την ίδια όσο και τον σύζυγο με τα ανήλικα παιδιά τους στην πόλη της Κω, αλλά και στην περιοχή Πυλί του νησιού.
 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Εθνικά θέματα 0

Τι έγινε τελικά με την σύλληψη του Έλληνα Αστυνομικού-Οι Ισραηλινοί επέβαλαν την παρουσία στον Πανάγιο Τάφο Γεωργιανών διπλωματών παραβιάζοντας τα πρωτόκολλα

Το επεισόδιο έγινε όταν τα μέλη της ελληνικής διπλωματικής αποστολής αντέδρασαν επειδή στο θεωρείο που έχει ορίσει το...